150 univerzit z celého světa se potká v Praze

26. výroční konference CEEMAN „Nová definice vzdělávacího managementu: kvalita a relevance” se uskuteční ve dnech 19. – 21. září 2018 v Praze. Konference je organizována ve spolupráci s University of New York in Prague (UNYP), největší a nejvýznamnější vysokoškolskou institucí v České republice poskytující vzdělání v anglickém jazyce.

Vedle spoluorganizace s UNYP bude letošní konference uspořádána pod oficiální záštitou Evropského parlamentu europoslance Tomáše Zdechovského, Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovyHospodářské komory České republikyRady pro výzkum, vývoj a inovace a starosty Prahy 1, Oldřicha Lomeckého.

“Jsme velmi nadšení, že můžeme uspořádat naší 26. výroční konferenci a oslavit 25. výročí společnosti CEEMAN přímo v centru Evropy. Praha je dynamické město s krásnými historickými budovami a rozvíjející se ekonomií, jejíž součástí je i rozvoj a růst vzdělávání a vzdělávacích iniciativ. Je pro nás také čest pracovat s naším dlouhodobým partnerem, University of New York in Prague. Toto partnerství je velmi adekvátní, jelikož jsou respektovanou vysoškolskou institucí v České republice a zároveň skvělým hostitelem,“ vysvětluje Danica Purg, CEEMAN prezident.

Konference je nejdůležitější každoroční akcí CEEMAN- Mezinárodní asociace pro rozvoj managementu v dynamických společnostech, kterou každoročně navštíví asi 150 děkanů, rektorů, prezidentů a dalších akademických pracovníků a zaměstnanců obchodních škol a univerzit z asi 35 zemí světa.

“UNYP je poctěn stát se tímto klíčovým partnerem CEEMAN, organizace se čtvrt století dlouhou historií v rozvoji managementu a zajištění kvality. Partnerství je jasným uznáním našeho závazku ke kvalitnímu vysokoškolskému vzdělání v anglickém jazyce pro tisíce studentů z celého světa,“ říká Sotiris Foutsis, generální ředitel UNYP.

Letošní akce bude mít tři hlavní řečníky, Rogera Martina, jehož v roce 2017 jmenovala Thinkers50 špičkovým odborníkem v oblasti managementu, Johana Roose, hlavního akademického úředníka a profesora Všeobecného managementu a Strategie na Hult International Business School, UK a US, a Jana Fischera, bývalého českého předsedu vlády. Pan Roger Martin představí své názory na nové vymezení manažerského vzdělávání ve svém podnětném projevu Management Education and the Dark Side of Efficiency a Pan Johan Roos se zaměří na téma “Making Relevance More Relevant.” Detailní program a seznam dalších řečníků tří denní konference najdete na CEEMAN stránce událostí.

Stáhněte si celou tiskovou zprávu

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru