5 důvodů, proč se přidat k UNYP Blazers

Není pochyb o tom, že pravidelná fyzická aktivita přispívá ke zdravějšímu životu – ale věděli jste, že účast na univerzitních sportech má mnoho dalších výhod? University of New York in Prague je domovem týmů UNYP Blazers. Ty zastupují naši univerzitu účastí na sportovních aktivitách, především ve fotbalu a florbalu.

Na UNYP věříme, že sporty jsou dobré pro mysl, tělo i ducha!

Týmové sporty pomáhají studentům získat odpovědnost, oddanost, vůdčí schopnosti a další užitečné dovednosti. Sportovci na UNYP čelí výzvě s každým zápasem a každou praxí a učí se ze svých chyb. Týmové sporty nás učí více o sobě, než cokoli jiného. Lidé, kteří na univerzitě hrají ve sportovních týmech, si více věří i v jiných oblastech svého života – včetně své kariéry! Sportovní úspěchy vám mohou poskytnout konkurenční výhodu třeba i v obchodním světě. Připravili jsme pro vás pět výhod hraní sportů na vysoké škole – na co tedy čekáte?

Noví přátelé

Jako člen týmu Blazers budete mít možnost seznámit se s dalšími UNYP studenty a navázat přátelství s lidmi z různých programů a specializací. Týmové sporty vám umožní bez námahy najít skupinu lidí, kteří mají podobné koníčky jako vy. 

Dostaňte se do formy

Hraní v univerzitním fotbalovém nebo florbalovém týmu vám poskytne pravidelný fyzický pohyb. Pokud vás baví cvičení, ale posilovna vám přijde příliš nudná, hrát nějaký sport je perfektní způsob, jak zůstat ve formě. Budete se bavit tak moc, že ​​si ani nevšimnete, že cvičíte. Pro mnoho studentů může být obtížné věnovat se během zkouškového období cvičení – pokud ale budete součástí týmu, je zde větší pravděpodobnost, že zůstanete aktivní po celý akademický rok.

Masterclass v časovém managementu

Registrace do klubu Blazers vás donutí naplánovat si každý týden čas na fotbalové nebo florbalové zápasy a tréninky, a to by z vás potenciálně mohlo udělat guru v časovém managementu. Není snadné kombinovat celodenní univerzitní program s dalšími závazky, takže hráči Blazers jsou nuceni maximalizovat svůj volný čas tak, aby dosáhli akademického i sportovního úspěchu.

Úleva od stresu

Faktem je, že fyzické cvičení je mocným nástrojem pro zvládání stresu a úzkosti. Sport vám může pomoci zabavit se a na chvíli zapomenout na nabitý plán, zvýšit vaši chuť k jídlu a zlepšit vaše spánkové návyky.

Zvýšená zaměstatelnost

Když budete hrát za Blazers, získáte spoustu dovedností, jako je komunikace, asertivita, flexibilita, trpělivost, pozitivní přístup a sebevědomí. To vše posílí váš životopis, hlavně pokud můžete prokázat, že jste reprezentovali svou univerzitu ve sportovním týmu a přitom si zachovali vysoké akademické výsledky!

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru