5 důvodů, proč si vybrat UNYP místo státní univerzity

Vybrat si tu správnou univerzitu můžete být občas dost obtížné – někdy i nejdůležitější rozhodnutí ve vašem životě. Víme, že investice do univerzity je investice do vaší budoucnosti. Proto je naší prioritou vytvořit to nejlepší prostředí pro studenty. Tady je 5 důvodů, proč byste měli studovat na UNYP.

1) Získáte dva tituly

Proč se spokojit s jedním titulem, když můžete získat dva? To je něco, co nemůže získat nikde jinde a pomůže vám to otevřít spoustu dveří, o kterých jste ani nesnili. Studenti na UNYP, kteří studují americký bakalářský program, mají možnost složit po ukončení programu českou státní zkoušku. Ti, kteří uspějí, získají dvojí titul složený z amerického titulu ze State University of New York, Empire State College a evropský bakalářský titul (Bc.) od UNYP akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy.

2) Menší třídy a přívětiví profesoři

V porovnání se státními školami jsou soukromé univerzity menší, což přináší studentům výhody. Například na UNYP je ve třídě maximálně 30 studentů. Díky tomu na vás mají profesoři dostatek času a vy tak můžete látku snadněji pochopit. Univerzita také nabízí počítačové učebny, kde můžete rozvinout vaše znalosti. S menšími čísly přicházejí větší příležitosti.

3) Mezinárodní atmosféra

Studium v cizí zemi má mnoho výhod. Vypadá to dobře ve vašem životopise, vylepšíte si jazyk, naučíte se samostatnosti a naučíte se adaptovat novým situacím. Naši studenti pocházejí ze 60 zemí světa, to vytváří unikátní multikulturní atmosféru, ve které se střetávají odlišní lidé a vytvářejí dlouhotrvající přátelství. Toto prostředí vás také naučí mít otevřenou mysl, což se vám v budoucnosti přinese výhody.

4) Teorie se setkává s praxí

Státní univerzity se většinou soustředí na teorii a praxi nechávají stranou. Na UNYP tohle neplatí. Nejenže studenti absolvují stáže během studia, ale samotné přednášky mají na starosti lidé z oboru, kteří vás nechají nahlédnout do jejich byznys světa a podělí se s vámi o své zkušenosti. Naši studenti se účastní start-up soutěžíCFA Research ChallangeUnilever Future Leaders League,  L’Oreal Brandstorm Challenge a mnoho dalších.  

5) Získejte práci snů po absolvování

Zaměstnanost našich studentů hned po ukončení studia je 99 %, jelikož velké množství studentů získá práci díky stáži nebo výhře v soutěži. Velké díky také dlužíme Kariérnímu oddělení, které každý rok do kampusu pozve místní i mezinárodní firmy v rámci Kariérního týdne.

UNYP ti dá skvělou příležitost studovat trochu jinak. Ujistěte se, že univerzita, kterou si vyberete, vám nabízí jen to nejlepší. Přihlaste se ke studiu bakalářského programu ještě dnes!

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru