Každý rok časopis Forbes v České republice vytváří rubriku 30 pod 30, kterou věnuje třiceti mladým profesionálům, kteří dokázali skvělé věci. Jsme nadšení, že dva z našich absolventů, Radek Musil a Petr Rieger, se v této rubrice letos objevili.

Radek Musil studoval Obchodní administrativu a úspěšně ukončil studium na University of New York in Prague v roce 2013. Od své promoce si Radek vytvořil úspěšnou kariéru v investičním bankovnictví, ve stejné profesy, ve které pracuje jeho otec. Poté co pracoval v několika firmách, získal Radek práci v Roklen Financial Group jako analytik. Nyní je již jejím partnerem a také stál u zrodu crowdfundingové platformy Fundlift

Petr Rieger byl rovněž zmíněn v rubrice 30 pod 30. Investiční manažer také studoval Obchodní administrativu na UNYP/SUNY Empire State College a diplom získal v roce 2014. Už za čtyři roky byly v jeho životopise firmy jako Rothschild, Hartenberg Capital a jeden za tří největších investičních fondů na světě, americká společnost Carlyle Group, která má ve správě přes 170 miliard dolarů. Nejspíše jste slyšeli o sluchátkách Beats a nápojích Dr Pepper. Do těchto firem právě Carlyle Group investovala. Rieger a jeho tým obhospodařuje fond o velikosti 650 milionů eur, ze kterého se investuje do technologických firem v Evropě.

Posledních dvacet let UNYP nabízí nejlepší soukromé vzdělání v Praze v anglickém jazyce. Nabízíme bakalářské a magisterské programy v oborech Obchodní administrativa, Finance, MarketingPodnikání a další.

Radek nedávno navštívil UNYP a mluvil s námi ohledně své kariéry. Jeho rada pro začínající obchodníky, kteří studují na UNYP, zní takto: “Zkuste získat z každé hodiny úplně nejvíce a nebojte se pokládat otázky. Spojte se s lidmi, kteří již vystudovali a zjistěte, jaký obor je vám nejbližší. Jakmile se tam stane, zkuste si rychle najít stáž právě v tomto oboru.“

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru