Diplom UNYP vás připraví na aktuální potřeby trhu

Teď když mají za sebou promoci, spousta absoluventů univerzit musí čelit skličující úloze, kterou je hledání práce na plný úvazek. Přetože zprávy ukazují, že mnoho odvětví, včetně obchodní administrativy a informatiky, se chystá tento rok přijmout absolventy, zároveň velká část tvrdí, že spousta absolventů není na tyto volné pracovní pozice připravená. Naštěstí University of New York in Prague pomáhá připravovat studenty na jejich budoucí kariéru díky vynikajícím bakalářským a magasterským programům v obchodní administrativěfinancíchmarketingumanagementupodnikání a dalších.

Podle Národní Asociace Vysokých škol a zaměstnavatelů USA a Národního Centra pro Statistiku ve vzdělání, 81.3 % zaměstnavatelů chce zaměstnat absolventy vysokých škol, kteří studovali obchodní administrativu a obory financí, jako je třeba účetnictví. Pouze 19.2 procent amerických studentů si ale tyto oblasti studia zvolí jako hlavní obor.

Na základě průzkumu přibližně 400 zaměstnavatelů a 400 vysokoškolských studentů uskutečného náborovo-softwarovou společností iCIMS Inc., The Wall Street Journal napsal, že zaměstnavatelé nahlásili, že jedna třetina všech přihlášek na začátečnické pozice pochází od nekvalifikovaných kandidátů. Alarmující však je, že článek publikovaný v květnu tohoto roku také uváděl, že zaměstnavatelé v posledním desetiletí zvyšují nábor vysokoškolsky vzdělaných zaměstnanců.

Dobrou zprávou je, že studenti oboru Obchod v České republice mají výhodu. Studenti v zemích jako jsou Spojené státy americké jsou na tom dobře, jelikož jejich národ čelí nedostatku kvalifikované pracovní síly. Podobně jsou na tom právě i studenti vysokých škol a postgraduálního studia ze zemí východního bloku. Získáním titulu v této oblasti získající více, protože historický nedostatek vysokoškolsky vzdělaných lidí vedl v těchto částech světa k díře na pracovním trhu, jak to tvrdí 1843 Magazine, časopis o kultuře a životním stylu od The Economist. Článek se také zmiňuje o tom, že vysokoškolský diplom má u 55letých lidí v Polsku, na Slovensku, na Slovinsku a v České republice jeden ze sedmi. Kromě toho bude český absolvent moci získat dvakrát víc peněz více peněz než třeba student z Norska, a to díky nižším daním.

Získání titulu souvisejícího s obchodem nebo informatikou jako je IT management na vysokých školách jako je University of New York in Prague nepomůže jen českým studentům, ale také studentům mezinárodním, kteří chtějí pracovat na lépe finančně ohodnocených pozicích, a to buď na trhu východní Evropy, nebo v USA. Můžeme s jistotou předpokládat, že bude tento trend v následujících letech narůstat.

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru