Dosavadní univerzitní studium nemusí přijít nazmar

Nejste spokojeni s dosavadním studiem na vaší univerzitě? Před dvěma lety zjistila studie National Student Clearinghouse Research Center, že třetina studentů alespoň jednou změnila školu před získáním titulu. Možná budete následovat jejich příklad a přestoupíte na univerzitu, která bude lépe vyhovovat vašim požadavkům.

České školy i po 25 letech od sametové revoluce stále zaostávají, například v rozvoji prezentačních dovedností nebo v podpoře týmové práce. Jejich absolventi tak vkročí do pracovního života s velkým handicapem. Většina amerických a mezinárodních univerzit má k učení jiný přístup. Podněcují k prezentaci vlastních nápadů během diskuzí v přednáškách a seminářích.
Hodně českých studentů má také zájem vylepšit si jazykové znalosti. Studium univerzity, která nabízí kurzy v angličtině, poskytuje výhodu denního používání cizího jazyka při komunikaci s profesory i vrstevníky. Práce na úkolech, prezentacích a skupinových projektech v angličtině umožňuje studentům cvičit gramatiku a konverzační dovednosti potřebné k asertivní a sebevědomé komunikaci.
Takže pokud od své současné vysoké školy nedostáváte vše, co od ní čekáte, poohlédněte se po nějaké, která vám bude vyhovovat více. Jestli preferujete komunikativní a obsáhlý přístup k výuce, mezinárodní škola by pro vás mohla být to pravé.
Skvělou příležitost nabízí českým studentům například University of New York in Prague (UNYP). Veškerá výuka probíhá v angličtině a UNYP akceptuje až dva roky relevantních kreditů v případě, že do jejich studijního programu přejdete z jiné školy. Potkáte zde profesory z více než 30 zemí a studenty z více než 60 států. Pestrý život na UNYPu obstarávají studentské kluby a spolky, fitness nebo kulečníkový klub. Univerzita a její studenti organizují pravidelné akce s vrcholnými představiteli z byznysu, kultury i politiky.
Neztrácejte čas s vysokou školou, která nenaplňuje vaše potřeby. Dřina vložená do dosavadního studia nemusí být promarněna – lze ji započítat při získávání titulu na UNYPu.
Podívejte se na akademické programy UNYP a zjistěte, jestli mezi nimi nečeká ten pravý i pro vás.

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru