Je v Praze málo sněhu? Pojďme se podívat na české hory!

Bohužel je v Praze v zimních měsících velmi málo sněhu, a tak Češi jezdí na hory, aby si užili své oblíbené sporty, jako je lyžování, snowboarding nebo bruslení. Proto bychom vám rádi představili hory v České republice, které můžete navštívit.

Objevování českých hor je ideální venkovní aktivitou na víkend. Česká republika je poměrně malá země, takže do hor se dostanete přibližně za dvě až tři hodiny.

Hory v České republice nejsou nijak zvlášť vysoké (nejvyšší je Sněžka s 1603 m. n. m.), takže si je užijí jak začínající lyžaři a snowboardisté, tak i zkušenější sportovci. Krkonoše leží na severu České republiky a jihozápadě Polska a pyšní se četnými lyžařskými středisky jako je Pec pod Sněžkou, Harrachov, Černá Hora, Rokytnice a Malá Úpa – nemluvě o Špindlerově Mlýně, jedním z nejznámějších středisek v České republice. V této oblasti je mnoho hotelů a většina z nich nabízí wellness a spa, takže přes víkend je tu spousta zábavy. Na druhé straně České republiky se nachází jeden z nejznámějších lyžařských středisek Klínovec (1244 m. n. m).

Nyní je čas vyzkoušet některé zimní sporty, pokud jste tak ještě neučinili. Na UNYPu milujeme a podporujeme všechny druhy sportů bez ohledu na roční období. Jsme hrdí na to, že je součástí naší univerzitní rodiny i Český olympijský tým a podporujeme české sportovce na Olympijských hrách. Pokud sdílíte naši vášeň pro sport a rádi byste se stali součástí UNYP, podívejte se na náš akademický program Business Administration se zaměřením na sportovní management.

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru