Leopold Tanner mluvil o Obchodní strategii, část I

V pátek 28.února 2014, dlouholetý lektor  zabývající se otázkami řízení a bývalý poradce českých vládních poboček, Leopold Tanner, přednášel o strategickém úspěchu pro podnikatele v rámci lekcí UNYP / ČVUT / Inovacentrum přednáškového cyklu jako součást nově vytvořeného podnikatelského centra UNYP. 

Pan Tanner začal se zaměřením se na správu počítačových integrací (CIM) v rámci oblasti a spektra základního výzkumu do aplikovaného výzkumu, mluvil o vývoji a transferu technologií a zodpověděl několik standardních otázek v oblasti řízení a rámci teorie řízení. Poté se přesunul do finanční problematiky s krátkou diskusí o finančních trzích, včetně otázky měny a derivátů.

Poté ukázal marketingový algoritmus a mluvil o tom, jak různé velké nadnárodní korporace plnily své podnikatelské mise (nebo neplnily). Ti, kteří se zúčastnili přednášky přímo nebo on-line, stejně jako UNYP, ČVUT, a Inovacentrum děkují Leopoldu Tanneru za jeho čas a zkušenosti, které  přinesl do podnikatelského centra.Video z této přednášky lze nalézt na

Část I: http://youtu.be/GoA8zsgWKw0

Část II: http://youtu.be/bsS0u6vrpe8

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru