MBA studenti nahlédnou do zákulisí díky marketingovému expertovi Dr. Dipaka C. Jaina

Dá se naučit něco o financích nebo marketingu od profesora, který nikdy nepracovl v korporaci? Pravděpodobně ne. Na University of New York in Prague se snažíme zprostředkovat našim studentům nejlepší vzdělání od profesionálů a odborníků, kteří v současné době pracují v oboru. Náš MBA program poskytuje našim studentům praktické a strategické obchodní znalosti, znalosti potřebné k vedení firmy a příležitosti na networking s intruktory z celého světa. Proto jsme nesmírně nadšení, že máme tu čest, že bude Dr. Dipak C. Jain vyučovat kurz mezinárodního marketingu jako součást našeho MBA programu.

Studuj v Praze s experty z celého světa

Dr. Dipak C. Jain je designovaný evropský prezident, profesor marketingu a globální poradce v CEIBS. Je to celosvětově uznávaný odborník na marketing a inovace a jeho poznatky inspirovali generaci podnikatelských lídrů, aby začali usilovat o úspěch. Jeho kariéra jako pedagoga, vedoucího obchodní školy a konzultanta pro korporace a vlády trvá uř téměř čtyři desetiletí. Během své kariéry prosazoval pedagogický model, který propojuje akademickou dokonalost s obchodní relevantností s cílem dosáhnout výsledků s vysokým dopadem, které mají i sociální význam.

Předtím než byl v roce 2104 jmenovaný ředitelem Sasin univerzity, působíl v letech 2011 až 2013 jako děkam na INSEAD, mezinárodní obchodní školes pobočkami ve Francii, Singapuru a Abu Dhabi. Předtím než nastoupil na INSEAD byl od roku 2001 do 2009 děkanem Kelogg univerzity managementu na Severozápadní univerzitě. Jako uznání jeho vědeckých úspěchů a vyjímečných pedagogických výsledků byl též jmenovanýý Sandy and Morton Goldman Profesorem Studií podnikání a profesorem Marketingu na Kellogg.

Dr. Jain začal svou akademickou kariéru jako student ve městě Tezpure, Assam v Indii. Získal zde bakalářský titul s vyznamenáním ve statistice (1976) na Gauhati univerzitě, kde učil poté učil čtyři roky až do doby, kdy začal studovat na Texaské univerzitě v Dallasu, kde v roce 1986 ukončil doktorantské studium v oboru marketing. 

Dr. Jain je odborník, který získal mnoho ocenění. Oblasti expertízy a výzkumu Dr. Jaina zahrnují marketing hi-tech produktů, segmentace trhui a analýza konkurence a struktury trhu, mezikulturní témata v oblasti globálního rozšiřováníproduktů, inovace nových produktů a prognostické modely. Publikoval více než 60 článků v předních věděckých časopisech a získal prestižní ocenění John C.C Little Best Paper za nejlepší akademickou písemnou práci. Mezi mnohými vyznamenání za učení a služby bylo i Pracasi Bharatiya Divas od předsedy vlády Indie, což je ocenění, které vyzdvihuje vyjímečné zásluhy vůdčích osobností pocházejících z Indie a žijících v zahraničí.

Dr. Jain je jedním z příkladů expertů, kteří vyučují na UNYP. Naši studenti získávají vědomosti od výkonných manažerů z významných mezinárodních společností jako je Coca Cola, British Telecom, Volkswagen, Bell Labs, 3M a mnoho dalších. Na některé MBA programy přijíždějí vyučovat i profesoři z dalších univerzit, jako je Harvard či LaSalle.

Náš MBA program je určený pro ambiciózní profesionály, kteří chtějí rychle stoupat v korporátním žebříčku. Průzkum absolventů ukázal, že absolventi programu MBA na UNYP jsou ve svém zaměstnání obvykle povýšeni do osmi měsíců od ukončení programu. Kromě marketingu nabízíme i kurzy se zaměřením na managementpodnikánífinance projektové řízení.

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru