Někdo na florbal? UNYP se stala oficiálním partnerem Sparty!

UNYP měla vždy velmi pozitivní vztah ke sportu a tentokrát udělala další krok, když se stala novým oficiálním partnerem florbalového týmu Sparta Praha. Popovídali jsme si proto na UNYP s jejím generálním ředitelem Sotirisem Foutsis a marketingovým ředitelem Markem Andersonem o tom, co nové partnerství znamená pro hráče Sparty a UNYP studenty.

O: Proč jste si vybrali florbal jako sport, který chcete podporovat?
Sotiris:
 University of New York in Prague poskytuje již 20 let vysokoškolské vzdělání v České republice. Florbal je nový, energický sport, který je v Čechách velmi populární. Jako mladý sport je florbal stále především o hře samotné, nežli o penězích a komerčnímu zisku. Dá se díky němu skvěle vybudovat charakter a naučit se etickému chování, a to jak na hřišti, tak i mimo něj. Kvůli tomu si myslím, že tato spolupráce dává smysl a přinese našim studentům inspiraci. Navíc bychom rádi více propojili naši univerzitu a studenty s Prahou a cítíme, že sponzorování florbalového týmu bude skvělým způsobem, jak této věci dosáhnout.
Mark: Také bych rád zdůraznil, že toto partnerství přinese výhody i našim studentům. Společně se Spartou vytvoříme náš florbalový tým a pobídneme studenty, aby začali chodit na zápasy Sparty. Nebude se jednat jen o jednostranné partnerství, ale přinese mnoho výhod mladým lidem na obou stranách.
 
O: Můžete nám říct, proč jste si vybrali konkrétně Spartu?
Mark: 
Sparta je jako organizace pražskou ikonou. Jako florbalový klub jsou velmi profesionální a vzdělaní, proto nám partnerství se Spartou dává smysl.

O: Získá UNYP jako nový partner Sparty nějaké výhody?
Sotiris:
 UNYP bude oficiálním partnerem týmu juniorů, dorostenců a mužského ,,A“ týmu. Doufáme, že dlouhodobý vztah mezi námi a Spartou bude přínosem pro naše studenty. V běžném sponzorství sportu jde jen o peníze a logo na dresu, my se snažíme jít trošku jinou cestou. Hráči Sparty budou přesně vědět, co je UNYP za organizaci a budou moci myšlenky naší univerzity sdělovat dál. Noví studenti UNYPu se v rámci jejich uvítacího týdne dozvědí, kdo je Sparta. Hráč ,,A“ týmu Sparty také povede náš nově vznikající univerzitní florbalový tým.

O: Podporuje UNYP i další sporty?
Sotiris: 
Velmi silně podporujeme myšlenku, že jen zdravé tělo dokáže vytvořit podmínky pro zdravou mysl. V rámci studia mají studenti volný přístup do bazénu a fit centra. Navíc máme vlastní fotbalový tým UNYP Blazers a také vlastní basketbalový tým. Máme opravdu dlouhou tradici v podpoře sportu a těšíme se na spolupráci se Spartou, která bude nabízet naším studentům další příležitosti.
 
Q: Jste florbalový fanoušek?
Mark: 
Před partnerstvím se Spartou jsem věděl, že tu florbal je, po pár zápasech, které jsem viděl, jsem fanouškem. Moc se těším na naše společné úspěchy.

Nová sezóna začíná pro Českou florbalovou unii 4. září a my vás budeme informovat o novinkách a nadcházejících zápasech. Přejeme našemu novému partnerovi tu nejlepší sezonu, žádné zranění a titul šampionů.
 

Stáhněte si oficiální tiskovou zprávu:

unyp_je_novym_partnerem_sparty.docx

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru
X