Očekávané akce, které odstartují podzimní semestr 2021

Naše naděje a sny se stávají skutečností – podzimní semestr odstartujeme společně přímo na UNYPu. Nemůžeme se dočkat, až přivítáme naše studenty, zaměstnance i učitele zpět na kampusu UNYPu. Už to bylo dlouhé. Ujistíme se, že nastavíme ty nejvyší možné hygienické standardy podle všech nařízení a že všechny učebny budou současně připraveny ny hybridní výuku pro ty, co momentálně nemohou odcestovat do ČR. Abychom Vás pořádně naladili na nadcházející akademický rok, chystáme vcelku akční září.  

Začněte svůj semestr na UNYPu na výbornou

Orientační týden (30.8.2021 – 3.9.2021) 

Navzdory výzvám předchozího roku a půl přivítáme na UNYP Orientačním týdnu velmi silnou třídu. Zároveň se těšíme, že přivítáme předchozí třídu, která v loňském roce propásla příležitost zúčastnit se tohoto týdne. Vrcholem orientačního týdne bude společný výlet na lodi, kde se představí zástupci všech studentských klubů UNYP, včetně TEDxUNYP, UNYP Blazers Football and Floorbal, UNYP Psychology Club, UNYP Literature Club a UNYP Finance Club.

Tisková konference UNYP (2.9.2021) 

Máme několik vzrušujících novinek, které chceme sdílet s UNYP komunitou i širokou veřejností. UNYP usilovně pracuje na navázání nových partnerství s Rytíři Kladno (ano, Jaromír Jágr je majitelem), Českým olympijským výborem a Ekonomickou olympiádou. Třešničkou na vrcholu této akce je odhalení dvou nových nástěnných maleb od streetart umělce Davida Strauzze. David vytvořil dva nové symboly UNYP poblíž knihovny a na zadním dvorku. Nemůžeme se dočkat, až je uvidíte.

Volby do Studentské rady UNYP (2.9.2021 – 20.9.2021) 

Tento semestr bude pro Studentskou radu čerstvým začátkem: všechna místa jsou volná a přihlásit se mohou všichni studenti z druhého semestru. Studentská rada UNYPu je klíčová organizace vedená studenty, která zajišťuje, že studenti UNYP mají to, co potřebují. Je z velké části zodpovědná za udržování „studentské duše“ na UNYPu, takže pokud chcete  mít přímý podíl na zlepšování studentského života na UNYPu a získat přístup k zákulisním aktivitám, měli byste rozhodně do Studentské rady kandidovat. Registrace uchazečů začíná od 2. září.

TEDxUNYP 2021 (18.9.2021) 

TEDxUNYP 2021 je nejočekávanější a největší událostí v historii UNYPu. Letos jsme přesunuli TEDxUNYP do UNYP Areny, což znamená, že máme místo až pro 500 lidí! Tým TEDxUNYP tvrdě pracoval na tom, aby do Prahy z celého světa přivedl 14 řečníků a performerů, aby mohli představit nápady, které stojí za sdílení. Uslyšíte povídání o virtuální realitě, filantropii, seberozvoji a dokonce i TikToku. Během této půldenní akce se můžete těšit i na doprovodné akce, dárkovou tašku plnou poukázek a dárků a catering od Zátiší Group – vše v ceně vstupenky. O místa je velký zájem, tak neotálejte – vyzvedněte si vstupenky co nejdříve.

Jsme rádi, že nadcházející semestr začneme v tak vysokém tempu a v budoucnu budou další akce jen přibývat. Doufáme, že všechny hned na začátku nabudíme na produktivní a úspěšný semestr. Nakonec bychom vám rádi připomněli, že všechny zdroje UNYPu jsou neustále dostupné, takže neváhejte a využijte vše, co UNYP nabízí.

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru