Ani v této náročné a neobvyklé době nemohou zůstat mimořádné úspěchy našich absolventů bez povšimnutí. Věříme, že každoroční odměňování absolventek a absolventů je důležité pro udržování jejich sítě a napojení na UNYP komunitu.

Ambice, nadšení a tvrdá práce, kterou naši absolventi vložili do svých projektů, mění svět v mnoha oblastech na lokální i globální úrovni

S radostí oznamujeme, že dne 22. června 2021 si Pavel Bykov (MBA MIS, třída 2011) vysloužil ocenění Absolventi roku 2021. Pavel se stal vítězem především za své jedinečné profesní úspěchy ve funkci generálního ředitele a zakladatele IP Fabric. Podle jeho vlastních slov hraje UNYP v jeho kariéře důležitou roli, protože dokázal nejen uvést do praxe všechny znalosti získané v rámci MBA programu, ale také získat odvahu iniciovat a nastartovat svůj startupový projekt, který směřuje k úspěchu i na světovém trhu.

Je pro mě ctí získat tuto cenu. Jen to ukazuje, jaký dopad měla škola na můj kariérní vývoj. Jsem opravdu rád, že jsem součástí této exkluzivní skupiny absolventů UNYP,“ potvrzuje Pavel Bykov.

Všichni bývalí studenti UNYP jsou k účasti na této tradici vítáni. Během nominačního období může každý člen komunity UNYP nominovat jednu absolventku nebo absolventa, který na UNYP nebo jednom z partnerských univerzitních programů  studoval. Komise složená z devíti zástupců univerzity pak rozhoduje o užším výběru tří kandidátů a nakonec i vítězi. Nominační období je otevřené po celý rok a končí několik týdnů před další absolventskou událostí. Chcete-li se o ocenění dozvědět více, navštivte stránku Absolvent roku.

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru