Část jižní Moravy minulý týden zasáhlo tornádo – přírodní událost v Česku dosud nevídaná. Tato katastrofa zanechala mnoho lidí bez domova. Nemají kam jít, nemají oblečení, jídlo ani hygienické potřeby. Záchranné jednotky neúnavně pracují a je na nás, abychom pomohli těm, kteří to potřebují. Ukažme sílu komunity UNYP!

Materiální pomoc

UNYP bude shromažďovat zejména hygienické a čisticí prostředky, jako jsou mýdla, sprchové gely, saponáty, plastové sáčky, rukavice atd., které budou doručeny do oblasti zasažené touto přírodní katastrofou.

Dary můžete přinášet od pondělí 28/6 do pátku 2/7, 8:30 – 18:30 do knihovny UNYPu. Kontaktní osobou a koordinátorkou charitativní sbírky je naše hlavní knihovnice – Kateřina Trkovská. Email: library@unyp.czktrkovska@unyp.cz. Tel.: 224221261

UNYP spolupracuje s týmem krizového managementu na jižní Moravě, který má sběr darů na starosti. Všechny dary rozděluje Město Hodonín. Více informací najdete na jejich webu.

Finanční pomoc

Transparentní bankovní účet: 123-3116270217/0100
Tento účet vytvořilo Město Hodonín. Peníze zaslané na tento účet budou rozděleny mezi lidi postižené touto přírodní katastrofou. (Hodonín, Lužice, Mikulčice, Moravská Nová Ves, Hrušky).
Můžete poslat pomoc konkrétní vesnici přidáním jejího názvu do zprávy pro příjemce, v opačném případě budou peníze rozděleny mezi těchto 5 obcí rovnoměrně. Více informací naleznete na oficiálních stránkách města Hodonín.

Pokud chcete pomoci jiným způsobem nebo máte dotazy, neváhejte nás kontaktovat!

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru