Přednáška na téma: “Start a Startup, a.k.a efektivní propojení prodeje a marketingu” organizováno UNYP Carrer Office

Dne 11. března 2014, Career Office uspořádala a hostila trénink jednoho z nejúspěšnějších českých začínajících firem – Socialbakers. Workshop zapojil účastníky do diskuse o vytváření podnikatelského plánu z první ruky, jak poznat různé skutečnosti, situace a řešení , které jsou alfou a omegou každého úspěšného startu. Studenti měli také možnost poznat profesní vyhlídky v rychle se rozvíjející a rychle rostoucí mladé společnosti plné mladých a úspěšných lidí.

Školení vedl pan Alexander Raiman, ředitel prodeje a marketingu ve společnosti Socialbakers od září 2011 a také absolvent UNYP a ESC.

S více než 300 zaměstnanci ve čtrnácti kancelářích po celém světě a se zákazníky z více než 75 zemí na všech kontinentech, Socialbakers je nejrychleji rostoucí mezinárodní společností zaměřenou na sociální média a jejich analýzy.

Rychlá inovace a klientovo odhodlání umožnili Socialbakers pracovat s klíčovými sociálních médii a digitálními partnery jako jsou Facebook, Twitter a Google. Socialbakers se tak stala jedinou společností, která poskytuje cestu, jak mohou firmy měřit  jejich výkonnosti  v sociálních médiích a porovnat jej s jinými společnostmi. Výhody produktů Socialbakers byly uznán společností Facebook, který ocenil Socialbakers třemi odznaky Preferred Marketing Developer.

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru