Presentationgiven by representatives of the SAP, the world leader in enterprise software and software-related services, took place at UNYP on Tuesday, February 25, 2014.

Prezentace zástupců společnosti SAP, světový lídr v oblasti podnikového softwaru a služeb souvisejících se software, se uskutečnila v úterý 25. února na UNYP.

SAP se zaměřuje na nábor a udržení špičkových talentů a nabízí zaměstnancům flexibilní, prospěšné a různorodé pracovní prostředí. Paní Petra Štůlová a paní Veronika Marková, náborové konzultantky, diskutovaly se studenty ohledně klíčových požadavků potřebných pro práci v SAP a možných stáží pro studenty a čerstvé absolventy.

Paní Ekaterina Matienko, absolventka UNYP a v současné době Finance Operations Associate ve společnosti SAP, se také připojila k prezentaci a podělila se o své zkušenosti s touto společností a podrobnostech o její pracovní náplni.

Byli jsme velmi rádi, že se prezentace zúčastnil velký počet studentů posledních ročníků, kteří se aktivně připojili k diskusi a pokládali řadu konkrétních otázek ohledně náborového procesu a způsobu, jak žádat o určitou pozici. Někteří studenti dokonce přinesli své životopisy a dali je přímo zástupci HR.

SAP se také zúčastní našeho UNYP Career Day, který je naplánován na 10.04.2014, takže studenti budou mít ještě více příležitostí diskutovat možné pracovní příležitosti.

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru