Proč si vybrat MBA se zaměřením na marketing?

Jedním z nejdůležitějších rozhodnutí, které musíte udělat před vstupem do MBA programu, je zvážit, které zaměření se nejvíce shoduje s vašimi kariérními cíli. MBA programy jsou známé tím, že vybaví absolventy manažerskými schopnostmi, ale také dávají příležitost specializovat se na konkrétní odvětví. Zisk MBA titulu se zaměřením na marketing může dát odborníkům v oblasti marketingu konkurenční výhodu tak, že je naučí, aby přemýšleli a byli schopni jít nad rámec běžné strategie řešení problémů. Marketing je neustále měnící a vyvíjející se oblast a MBA titul vás připraví na práci v rychle se měnícím prostředí. 

Titul MBA se zaměřením na marketing vám pomůže získat lepší postavení na pracovním trhu

Cílem tohoto studia je připravit studenty na seniorské marketingové pozice a poskytnout jim vědomosti potřebné na vytvoření komplexních kampaní a obchodních strategií, které odpovídají na skutečné potřeby marketingu a prodeje.

Studenti

Mnozí studenti tohoto programu na UNYP jsou již obeznámeni se základy efektivní marketingové kampaně a přichází sem získat hlubší vědomosti ve zvolené specializaci. Na University of New York in Prague vyučují profesionálové s pracovními zkušenosti v managementu, kteří pocházejí z různých průmyslových odvětví zastupující globální i české společnosti jako jsou například Plzeňský Prazdroj, Coca-ColaNestléDHLT-MobileMicrosoftČEZ či UPC. Když získáte titul MBA na UNYP, automaticky se přidáte do mezinárodní sítě studentů a absolventů, která vám pomůže získat důležité kontakty.

Kariérní možnosti

Co se týče kariéry po ukončení programu MBA se zaměřením na marketing, mnoho absolventů dosáhne na pozice jako jsou marketingový manažeři, reklamní manažeři, analytici průzkumu trhu nebo specialisti v oblasti vztahů s veřejností. Ať už je vaší vysněnou prací zodpovědnost za propagaci značky, zisk a růst produktu na trhu, uskutečňování průzkumu trhu nebo tvorba vývojových marketingových strategií, s titulem MBA budete připraveni řešit neustálé výzvy v této dynamické oblasti.

Dosáhněte vašich cílů

Výběr programu MBA je skvělou příležitostí k zamyšlení nad tím, kdo jste jak na úrovni osobní, tak odborné i akademické. Jakou jsou vaše budoucí cíle? Kdo je váš ideální zaměstnavatel? Co vás v současnosti brzdí v dosažení vašich snů? Analyzujte své předchozí zkušenosti. Vytvoření seznamu věcí, které se vám líbily a naopak nelíbíly ve vašem předchozím zaměstnání, vám pomůže poskytnout přehled o tom, jaké úkoly vám v budoucnosti mohou poskytnout spokojenost a osobní růst. Zatímco senzační kariérní vyhlídky a vyšší plat jsou věci, které je třeba vzít v úvahu, nejdůležitější je mít vášeň pro to, co děláte.

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru