Dne 28. října se konaly promoce studentů UNYP v nádherném Paláci Žofín v Praze.

UNYP Graduation Ceremony 2013, Record Montage from UNYP videos on Vimeo.

Hlavním řečníkem na letošní promoci byl Norman L. Eisen, J.D., B.A., velvyslanec Spojených států amerických v České republice.​

​Během promoce byly předány diplomy 197 studentům z 38 zemí a to jak z UNYP, tak z partnerských univerzit. Absolventi obdrželi diplomy v oboru Obchodní administrativa, Komunikace a masmédia, Mezinárodní ekonomické vztahy, Psychologie, Řízení projektů, Finance & Bankovnictví, Marketing, Odborná a byznys komunikace, Klinická a poradenská psychologie, Mezinárodní a obchodní právo.

Představení absolventů bylo v režii Doc. Ing. Heleny Fialové, Csc ​z University of New York in Prague. Během ceremoniálu byli jednotliví studenti ohodnoceni za své celkové vynikající výsledky v jednotlivých oborech. David Kubička (IUKB / UNYP, MBA), Gina Di Malta (La Salle University, MA v oboru Klinická a poradenská psychologie), Marie Adamová (University of Greenwich, LL.M. v oboru Mezinárodní a obchodní právo). Ceremonii uzavřel proslovem president a zakladatel University of New York in Prague a New York College Educational Group, pan Elias Foutsis.

80 studentů získalo americký titul bakalář z Empire State College (ESC), která je součástí State University of New York (SUNY) a 23 studentů získalo evropský bakalářský titul z University of New York in Prague.

​31 studentů obdrželo dvojí titul MBA z  Universitaire Kurt Bösch (IUKB) se sídlem ve Švýcarsku a z UNYP. 9 studentů získalo své MBA tituly z UNYP a 1 student obdržel titul v oboru Online MBA z National American University. Dalšími absolventy bylo 23 magistrů v oboru Odborná a byznys komunikace, 14 magistrů v oboru Klinická a poradenská psychologie získalo titul z LaSalle University se sídlem ve Filadelfii a  16 studentů získalo LL.M. titul z britské University of Greenwich.

Více než 800 významných hostů, rodinných příslušníků a přátel se zúčastnilo promoce, aby sdíleli úspěch spolu s absolventy. Vedení a zaměstnanci UNYP přejí našim absolventům úspěch v budoucí kariéře nebo studiu a jsme hrdi, že můžeme pogratulovat k jejich studijním výsledkům a úspěšnému promování na UNYP. 

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru