Strategická komunikace – magisterský program, který vám změní život

Všechno, co firma dělá, má vliv na její reputaci. Podniky na celém světě utrácí velké množství peněz za marketingové a PR odborníky, ale nedaří se jim integrovat své úsilí do činností, ke kterým dochází v rámci firmy. Nekoordinovaná komunikace může vyslat protichůdné informace a zabránit tomu, aby bylo dosaženo strategických cílů. V této situaci by měla firma zvážit využití služeb odborníka na strategickou komunikaci, který zmobilizuje společenský vliv zdokonalí image, s cílem dosáhnout krátkodobých i dlouhodobých vítězství.

Strategická komunikace je klíčové téma v dnešním post-truth světě.

T.N.: „Žijeme v období, které je příznačné chaotickými vrstvami komunikačních kanálů. S rostoucími možnostmi by se organizace i jednotlivci měli zaobírat otázkou strategie. To, že máte k dispozici nástroje vás ještě neudělá efektivním. Efektivním se stanem, až budete vědět, jaké kanály vám pomůžou dosáhnout vašich cílů.”

Vyučující z La Salle University Philadelphia jsou tím největším přínosem našeho magisterského programu Strategická komunikace. Přestože je La Salle tradiční vědecko-výzkumnou univerzitou, klade si za úkol být výjimečnou ve výuce, která je téměř neslýchaná. Znamená to, že každý profesor, který pracuje na univerzitě La Salle, je povinný být výjimečným instruktorem. Zapojení studentů a udržování jejich pozornosti je součástí popisu práce vyučujících na La Salle. Nespoléhají jen na to, že se snad něco stane.

Existuje několik důvodů, proč získat titul ze Strategické komunikace v Praze. Tato část světa je tradičně středem zájmu různých externích vlivů s různými podměty.  Je to centrum globální propagandy s množstvím zpravodajských organizací světových mocností podporovaných vládami a také střediskem globálních organizací obchodních komunikacích, od Amazonu po Microsoft. To, co dělá toto prostředí ještě zajímavější je fakt, že v České republice je skutečně silná potřeba odborníků v komunikaci. Situace se nachází v bodě, kdy náborové společnosti přijímají lidi bez vysokoškolského vzdělání, aby pracovali v agenturách, protože chybí kvalifikovaní uchazeči. Dokonce i studenti našich bakalářských oborů získali již po roce studia nabídku od vlivných světových agentur.

Rok 2018 je proto příhodný pro studium Strategické komunikace. Zkušenosti získané díky strategické komunikaci mohou být použity v jakékoli oblasti, od strojírenství po psychologii. Uplatníte se bez ohledu na prostředí, z kterého pocházíte, protože v dnešní době jde především o komunikaci. Tento program z vás vytvoří experty na zprostředkování informací ke správným adresátům ve správnou dobu tím, že vás naučí efektivně zapojit komunikační kanály a pochopit kontext a možný vliv informací, které zprostředkujete.

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru