University of New York in Prague je Superbrandem roku 2016

University of New York in Prague získala prestižní celosvětové ocenění Business Superbrands 2016. Tento titul udělují odborníci za mimořádné výsledky značky na poli obchodu. O vítězi rozhodují takové faktory jako známost značky, inovace, prestiž, obchodní výsledky, ale i kvalita brandu jako takového.

UNYP již od roku 1998 zprostředkovává špičkové vysokoškolské vzdělání v anglickém jazyce. Univerzita nabízí jak americké programy, díky své dlouhodobé spolupráci se State University of New York, Empire State College, tak UNYP programy akreditované českým Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy.  Studijní programy pokrývají široké spektrum oblastí, od obchodu, přes komunikační a mediální studia až po psychologii; a jsou nabízeny na bakalářské, magisterské, MBA či postgraduální úrovni. 

Ocenění Business Superbrands je udělováno již čtvrtým rokem nejlepším značkám na našem trhu; jejich kvalitu hodnotí mezinárodní odborníci z oblasti byznysu, komunikace, marketingu, médií a marketingového výzkumu. 

„Je nám velkou ctí obdržet tak prestižní ocenění z rukou absolutních špiček marketingu a komunikace v České republice. Budeme se snažit i nadále držet kvalitu naší komunikace a služeb vysoko, abychom mohli titul za rok obhájit,“ komentuje prestižní ocenění Mark Anderson, marketingový ředitel University of New York in Prague. 

University of New York in Prague se – dle rozhodnutí odborné poroty – stala oficiálním leaderem mezi soukromými vysokými školami a obchodními akademiemi v České republice. Za tento úspěch vděčí jak své dlouhodobě nadstandardní práci na poli marketingu, tak i kvalitě výuky, vyučujících a aktivit pro studenty; jen díky nim se totiž značka UNYP těší takové popularitě a prestiži. Logickou synergií těchto faktorů jsou pak vynikající obchodní výsledky, inovativní komunikace a vysoká známost značky.

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru
X