Roční Career Day, který pořádá naše karierní centrum se konal na UNYP ve čtvrtek 10.4.2014 od 10 do 3 hodin odpoledne.

Career Days poskytují našim studentům a čerstvým absolventům velkou příležitost prozkoumat současné možnosti kariéry a mluvit s představiteli firem a podniků, které působí na českém trhu práce. Některé ze zúčastněných společností pravidelně najímají naše studenty a absolventy. Také, někteří z absolventů UNYP byli přítomni na letošním Career Day jako zaměstnavatelé. Studenti tak měli možnost nejen se učit, jak se uplatnit, ale i slyšet svědectví svých kolegů, UNYP absolventů na to, jaké to je pracovat pro společnost a jaký druh dovedností a kvalifikací zaměstnavatelé hledají.

Rádi bychom poděkovali zástupcům všech firem a organizací, které se zúčastnily letošního roku: ACCENTURE, AIESEC Prague, BlueLink International, Business Leaders Forum, CONCUR, CRCC ASIA (China internships), ExxonMobil, Neo@Ogilvy, SAP, Socialbakers a TBM.

Všechna aktuální volná pracovní místa a stáže, stejně jako oznámení o všech činnostech organizovaných karierním centrum, jsou zveřejněny v příslušné sekci na UNYP E-learning. Každý, kdo má zájem o aktuální zprávy ohledně pracovních možností prostřednictvím e-mailu, se může přihlásit do fóra. Děkujeme všem účastníkům a těšíme se na setkání s Vámi na dalších akcích pořádaných našim karierním centrem.

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru