UNYP a Český olympijský tým aktivují své partnerství

Partnerství mezi University of New York in Prague a Českým olympijským výborem začalo oficiálně 1. ledna, 2022. Předmětem této spolupráce je vzdělání a posílení vzdělávacího programu Duální kariéra Českého olympijského týmu. University of New York in Prague získává status oficiálního dodavatele vzdělávání Českého olympijského týmu v období 2022 do 2026. 

K podpoře vzdělávání českých sportovců UNYP přidává i první aktivaci partnerství a stává se partnerem Olympijského festivalu, který se bude konat v Brně od 4. do 20. února. Olympijský festival je oslavou Olympijských her a podporou pro české olympijské sportovce, kteří odcestovali do Pekingu. UNYP se stal hrdým sponzorem programu pro dobrovolníky Českého týmu, který přivede na festival 200 až 300 mladých sportovců a nadšenců, aby akci podpořili. 

Toto dlouholeté partnerství zároveň vytvoří příležitosti pro UNYP studenty, kteří získají možnost se k Českému olympijskému výboru připojit jako stážisté nebo dobrovolníci. Studenti mají také možnost získat vstupenky na veřejné události Českého týmu.  

“Jsme ze spuštění nového partnerství s Českým olympijským týmem nadšeni a pyšní na to, že nám byla vyjádřena důvěra jako dodavateli vzdělávání pro české sportovce. Máme radost také z příležitostí, které tato spolupráce vytváří pro naše studenty, kteří do Prahy přicházejí studovat z celého světa. Jsme nadšeni, že jim můžeme ukázat náš vztah s Českou republikou a demonstrovat diplomatické vztahy skrze sport.”, okomentoval Sotiris Foutsis, Generální manažer na UNYP.  

Držitelka zlaté olympijské medaile a manažerka programu Duální kariéra Kateřina Neumannová dodává: “Jsem ráda, že v rámci programu Duální kariéry můžeme nabízet sportovcům školu, která zároveň Český olympijský tým i podporuje. Díky partnerství s UNYPem mohou požádat o studium na této instituci i sportovci, kteří by sami z finančních důvodů tuto školu studovat nemohli. Budu se těšit na spolupráci, která, pevně věřím, osloví hodně sportovců.” 

Neváhejte mne kontaktovat na rnguyen@unyp.cz v případě dalších dotazů. 

LINK INDEX 

Kompletní PRESS KIT je k dispozici ZDE

Přečtěte si víc o této spolupráci: https://www.olympijskytym.cz/article/studujte-na-prestizni-univerzite-prihlasky-jsou-otevrene

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru