UNYP inovuje MBA program a zavádí do manažerského vzdělávání koncept G.R.O.W. to Flow

MBA program University of New York in Prague vylepšuje manažerské vzdělávání,“ říká Juwana Jenkins, zkušená koučka s akreditací EMCC a vedoucí inovativního koučovacího programu GROW to Flow.

UNYP pomáhá svým MBA studentům efektivněji stanovovat cíle ve vztahu k problémům a výzvám, kterým čelí ve svých zaměstnáních

V dnešním digitálním světě jsou jakékoli informace dostupné téměř okamžitě kliknutím tlačítka. Co však chybí, je možnost studentů podílet se na tvorbě svého vzdělávacího plánu tak, aby v práci mohli těžit z praktické aplikace znalostí, které získají při studiu  od zkušených MBA lektorů.

S ohledem na tuhle skutečnost jsme dokázali rozpoznat vhodný okamžik k inovaci. „Chceme se odklonit od tradičního předpokladu, že učitelé hrají na pódiu hlavní roli, a děláme krok vpřed s nově navrženým koučovacím programem, který se plně přizpůsobuje profesionálním potřebám každého studenta,“ říká Juwana Jenkins, zkušená UNYP koučka.

Pomocí ověřených koučovacích rámců, cílených nástrojů a modelů z našich MBA kurzů pomáháme studentům stanovit si CHYTŘEJŠÍ osobní cíle související s problémy a výzvami, kterým reálně čelí ve svém zaměstnání. Naši studenti se pravidelně scházejí ve skupinách po třech s přiděleným koučem. Na společných sezeních diskutují své pokroky při dosahování stanovených cílů, přičemž jsou vedeni k tomu, aby našli ty nejlepší strategie ke zlepšování svého výkonu s optimismem, k vedení svých týmů inspirací a zvládání změn s důvěrou.

Na otázku, co se skrývá za názvem G.R.O.W. (Goal, Reality, Options, Will) to Flow, Juwana Jenkins říká: „Prostřednictvím koučování pomáháme našim studentům objevovat jejich silné stránky a následně na nich stavět. Procvičují si, jak se naučit rozvíjet svoje kompetence na základě svých silných stránek a konceptů kurzu tak, aby byli schopni zvládat jakékoli výzvy ve svém zaměstnání. Zažívají tzv. flow stav, kdy se cítí vysoce soustředění a zapojení a pracují na tom, aby se vize pro ně samotné, pro jejich týmy i organizace a klienty staly skutečností.“

„Celý tento koučovací proces je o tom pomoct studentům, aby si byli schopni navodit a vytvořit podmínky pro tento „stav excelence“, zdůrazňuje Juwana. „Zpětná vazba po prvních koučovacích sezeních, kterou zakládáme na identifikaci strategií, jak se vypořádat s odporem vůči změnám, byla vynikající. Studenti oceňují interakci, kterou mají mezi sebou v v rámci skupin i s koušem: učí se jeden od druhého a jsou lépe připraveni čelit nečekaným situacím v práci.“

Dalším tématem pro koučování je motivace a inspirace týmů v turbulentních časech. 

Série těchto koučovacích sezení trvá prvních sedm měsíců MBA programu. 

UNYP MBA je jedním z nejprogresivnějších MBA programů v České republice. MBA zaměření zahrnují managementpodnikánífinancemarketingGlobal business services. UNYP MBA programy jsou akreditovány Mezinárodní akreditační radou pro obchodní vzdělávání (IACBE) a Českou asociací MBA (CAMBAS).

Stále se můžete zapsat do jakéhokoli UNYP MBA programu a to až do 7. ledna 2022!

Written by

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru