University of New York in Prague získala již podruhé v řadě prestižní marketingové ocenění, Superbrands 2017. Každý rok ocení mezinárodní experti ze světa byznysu, komunikace, marketingu a mnoha dalších oborů hodnotí značky na základě několika kritérií jako je pověst a povědomí o značce. Pokud se jednotlivé značky po sečtení bodů dostanou na požadovanou hranici, experti je ocení titulem Superbrands.

University of New York in Prague se podle profesionální poroty stala oficiálním lídrem mezi soukromými univerzitami a obchodními školami v České republice. Této popularity a prestiže si University of New York in Prague užívá především díky svému dlouhodobému úsilí v oblasti marketingu, kvalitě vzdělávání, profesorů a aktivit studentů.

Sotiris Foutsis, Mgr.Roman Sovják and Mark Anderson

Již 5 let je tato cena udělována těm nejlepším značkám na trhu. „Je to čest reprezentovat značku, která je mezi lidmi rozpoznávaná hlavně díky své kvalitě a významným osobnostem, „ říká Mark Anderson, marketingový ředitel University of New York in Prague.

Po dobu téměř 20 let, University of New York in Prague nabízí to nejlepší z oblasti vzdělávání v anglickém jazyce v České republice. Krom toho, že poskytuje studentům možnost získat titul akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, škola nabízí také americké tituly poskytované prostřednictvím spolupráce se State University of New York and Empire State College. Na univerzitě je možné studovat obory jako je Obchodní administrativa, Komunikace & masmédia nebo Psychologie s možností získání bakalářského, magisterského, MBA a Ph.D. titulu. 

Tisková zpráva – UNYP obhájil titul Superbrands

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru