UNYP oslavil 20 let ve velkolepém stylu

18. května oslavila University of New York in Prague 20. výročí svého působení, a to v Kongresovém centru Praha v prostorách ZOOM.

Tato událost byla vyvrcholením dvaceti let poskytování vynikajícího vzdělání a úspěchu. Akce se zúčastnilo kolem 600 hostů včetně studentů, absolventů, čestných hostů z partnerských univerzit, velvyslanců, diplomatů z celého světa a zástupců českých ministerstev.

Akci moderoval jeden z nejnovějších studentů UNYP, Martin Carev, který začne studovat od nadcházejícího semestru a který je známý jeho Youtube kanálem Jmenuji se Martin s více jak půl milionu odběratelů. Na pódium zazářila i dvojnásobná držitelka ceny Anděl, Debbi a s ohnivou a světelnou show skupina Pyroterra. V kapele zpěvačky Debbi i ve skupině Pyroterra účinkují minulý i současní studenti univerzity UNYP.

Oslava UNYP komunity

Tato událost byla pro univerzitu nejen milníkem, ale v rámci ní se uskutečnilo i několik klíčových akcí včetně vyhlášení prvního absolventa roku. Titul získal absolvent ročníku 2007, Tomáš Kubica. Tato tradice bude pokračovat a každý rok na výroční oslavě absolventů budou slavnostně vyhlášeni nominovaní kandidáti a vítěz. Velkým překvapením bylo také předání šeku na 102 000 Kč, který byl věnovaný lektorovi a trojnásobnému absolventovi UNYP, Martinu Pavlíčkovi, pro jeho kmotřenku, která se narodila s rozštěpem páteře. Suma byla vybrána z prodeje lístků na Gala večírek, ze kterých šlo celých 100 % na tuto skvělou věc.

Byl to skvělý večer, ale tím to neskončilo. Šťastní výherci získali ceny ve velké soutěži na sociálních sítích, mezi kterými byl balíček na dovolenou od cestovní kanceláře Pantour, členství ve fitness centru FitInn, dárkový poukaz do restaurace OPUS a nový mobilní telefon Huawei P20 Pro. Hlavní cenou od partnera večera společnosti MINI byl pronájem osobního automobilu, nového MINI John Cooper Works!

UNYP na akci nešetřil a chtěl dát svým studentům a absolventům najevo, jak moc jsou pro univerzitu důležití. Celoživotní vazby vytvořené na UNYP a síť absolventů a studentů je stejně cenná, možná cennější než samotné vzdělání.

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru