UNYP program Komunikace a média obdržel 10-ti letou akreditaci!

Jsme hrdí na to, že Ministerstvo školství ČR udělilo desetiletou akreditaci (zákonem povolený maximální počet let) UNYP programu Komunikace a média. Tato úspěšná akreditace je výsledkem našeho odhodlání poskytovat vysoce kvalitní vzdělávání a vytvářet nejlepší příležitosti pro naše studenty a absolventy. UNYP program Komunikace a média je navržen tak, aby pomohl našim studentům rozvíjet efektivní komunikační techniky, které mohou být aplikovány na jakékoli publikum na jakékoliv úrovni. Trénujeme budoucí odborníky, kteří chápou dynamiku změny médií a mohou využít své poznatky k řešení současných problémů.

Co je akreditace a proč je důležitá?

Akreditace je proces hodnocení a validace vysokoškolských institucí prováděný externím subjektem. „Říkám žadatelům a rodičům, aby uvažovali o akreditaci jako o záruce,“ říká Todd Nesbitt, děkan katedry Komunikace a médií na UNYP. „Vzdělávání je investice se značným finančním dopadem. Když něco zaplatím, chci mít záruku, že to, za co platím, má dobrou pověst. U titulů se to nijak neliší. Akreditace je důkazem toho, že bylo vše důkladně kontrolováno a že to má očekávanou kvalitu. „
Každý program vyššího vzdělávání se obvykle hodnotí pomocí následujících kritérií: úkoly a cíle programu; požadavky studentů na přijetí; dostupné služby pro žáky; celková kvalita vzdělávání; pověst fakulty.

Přeměňte svou vášeň na svou profesi s vysokoškolským vzděláním v oboru Komunikace a média z University of New Yorku in Prague.

V České republice provádí akademické akreditační řízení Národní akreditační úřad pro vysoké školství, založený v roce 2016. Při hodnocení UNYP programu Komunikace a média zaznamenal Národní akreditační úřad rovnováhu mezi teoretickými a praktickými tématy, mezinárodní zaměření studia a malé třídy, z nichž poslední je v tomto obru velmi důležité. Akreditační úřad také vyjádřil zájem o zvýšení kapacity výzkumu. „Národní akreditační úřad má naprosto správný tlak na školy, aby zvýšily kapacitu výzkumu, protože jsme závislí na tom, že instituce vysokoškolského vzdělávání poskytují nové znalosti,“ říká Nesbitt. „Ačkoli excelence ve výuce je prioritou v UNYP, která nikdy nezmizí, výzkum a účast studentů v ní jsou pro katedru zásadní prioritou a jsme nadšeni tím, že v příštích letech budeme mít větší dopad.

Proč studovat Komunikaci a média na University of New York in Prague?

UNYP titul Komunikace a média vám umožňuje prozkoumat širokou škálu kariér v různých oblastech, od vztahů s veřejností a sociálních médií po politiku a žurnalistiku. Komunikační média v posledních letech změnily naše životy tím, že přivedly lidskou interakci na vysoce propojenou a sofistikovanou úroveň. V současném věku se digitální média rozšiřují spíše na všechny lidi než na omezené publikum. Komunikační média nadále mění způsob, jakým si myslíme, že žijeme a pracujeme, a stala se jednou z oblastí, která jsou „odolná vůči recesi“ – což znamená, že budoucí ekonomický pokles neovlivní potřebu absolventů komunikace. Tento studijní program vyučují zkušení profesionálové z oblasti komunikace a hromadných sdělovacích prostředků z České republiky, USA a dalších zemí, mezi něž patří Dr. Todd Nesbitt (Ph.D. z Mediálních studií na Karlově univerzitě), Dr. Tarik Jusić (Ph.D. z Ústavu mediálních a komunikačních studií, University of Vienna), Dr. Veronica Zavrelova (Ph.D. v oboru lingvistiky z Univerzity Palackého v Olomouci) a Dr. Tess Slavíčková (Ph.D. Lingvistika z Lancaster University).

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru