UNYP stipendia 2016 – 2017. Dosáhneš na ně?

Konečně tě přijali na University of New York in Prague, nebo stále zvažuješ, zda tu studovat? Všichni víme, že zdejší studijní programy jsou vysoce kvalitní a prestižní – ale pro někoho i značně finančně náročné. Nevěš ovšem hlavu! Existuje mnoho způsobů, jak získat stipendium nebo slevu na školné. Čti pozorně, jak na to, ať se pak můžeš zaměřit jen na tu skutečně nejdůležitější věc: na svou cestu za kvalitním vzděláním.

Pro lepší orientaci jsme rozdělili dostupná řešení na nižší (BA) a vyšší (M.A., MBA, M.Sc., LL.M and Ph.D.) vysokoškolské programy. Jsme si jisti, že dosáhneš na nejméně jedno z nich!

UNYP nabízí celou řadu stipendií závisejících na tvých studijních výsledcích, socioekonomickém zázemí a dokonce i sportovních úspěších. Prospěchové stipendium ti sleví až 50 % ročního školného, Barbara Hasek Adams stipendium pokryje dokonce celých 100 % a sportovní stipendium 10 – 20 % poplatků. Stipendia a slevy však nejsou nabízeny jen novým studentům UNYP; myslíme samozřejmě i na ty stávající.

Bakaláři můžou získat příspěvek na ubytování, sociální stipendium nebo slevu za včasnou úhradu zápisného. Škola si také váží dobrých studentů; stipendium za vynikající studijní výsledky proto obdrží kterýkoli student denního bakalářského studia, který dosáhne alespoň na 3,81 GPA. „Je skvělý pocit dostát uznání za svou tvrdou práci,“ říká Amit Grinvald, jedna z příjemkyň stipendia za vynikající studijní výsledky. A dodává: „Vědět, že UNYP oceňuje a zároveň finančně odměňuje studenty, kteří dávají studiu víc než jiní, je bezpochyby skvělá motivace k další práci.“

Studenti magisterských a postgraduálních programů mohou také dosáhnout na řadu finančních úlev: až 120 000 Kč za vynikající GMAT výsledky a až 15 000 Kč za dosavadní praxi na manažerské pozici. Kromě toho je čekají slevy za brzkou úhradu celého školného, za včasnou platbu, pro absolventa UNYP i pomocného asistenta výzkumu.

UNYP se také stará o ty, co se starají! Pokud jsi český nebo slovenský zaměstnanec neziskové organizace (případně asociace), která pečuje o veřejné blaho, životní prostředí a potřebné či zdravotně znevýhodněné, máš náš hluboký respekt – a také 15% slevu na školné!

A nakonec, pokud máš i přes tyto možnosti problém uhradit celé roční školné naráz, nedělej si zbytečné vrásky. UNYP s tebou vypracuje speciální individuální splátkový kalendář, který rozloží náklady na celý semestr.

Takže jak vidíš, nabízíme celou řadu možností, jak si ušetřit zbytečný stres. Pokud tě zajímá určité stipendium nebo sleva, projdi si detailní podmínky a jdi si za tím! Zkrátka udělej další krok – víme, že na to máš!

Klikni zde pro bližší informace o UNYP stipendiích a finanční podpoře. Nebo nás kdykoli kontaktuj na admissions@unyp.cz – rádi zodpovíme jakoukoli tvou otázku.

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru