UNYP uspořádal už čtvrtý veřejný webinář na téma ženy v byznysu

University of New York in Prague v úterý 2. listopadu uspořádala už čtvrtý veřejný webinář – tentokrát v hybridním formátu, kdy byli přítomní hosté jak přímo v místnosti, tak i online na platformách ZOOM a YouTube. Webinář se zaměřil na důležité téma „Women in Business“. Událost moderovala Dimana Mabhena, spoluzakladatelka GenWork a jejími hosty byly H.E. Ayesha Patricia Rekhi (Velvyslankyně Kanady v ČR), Martina Bacíková (zakladatelka a CEO společnosti INEV) a Linda Štucbartová (zakladatelka společnosti Diversio). 

Dohromady se webináře online (Zoom a YouTube) i fyzicky zúčastnilo přes 100 návštěvníků. Naše řečnice převážně diskutovaly každodenní problémy, kterým musí ženy čelit na pracovištích a při budování byznysu. Nabídly zároveň různorodé nástroje, které jim pomáhají nepříjemným situacím a předsudkům čelit a také jak se tyto problémy týkají mužů, jak konkrétně mohou pomoci situaci zlepšit. 

Ke konci webináře byla zodpovězena spousta otázek přicházejících z fyzického i online publika.  

Jsme potěšeni, že jsme měli možnost poskytnout takto zajímavou akci o veledůležitém tématu široké veřejnosti. Máme v plánu v této misi pokračovat – existuje řada problémů, o kterých je třeba mluvit a objevovat. 

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru