UNYP uvedl úspěšný veřejný webinář věnovaný strastem virtuální výuky

University of New York in Prague ve čtvrtek 25. března poprvé představila událost pro širokou veřejnost, která měla za cíl podpořit rodiče, učitele a studenty v překonávání výzev distanční výuky. Webinář vedla PhDr. Linda Maruščáková, která na UNYPu vede předměty Sportovní psychologie, Etika v psychologii a Psychodiagnostika dospělých. 

Na platformách ZOOM a YouTube se dohromady sešlo přes 400 posluchačů. Doktorka Maruščáková prezetnovala rozsáhlý seznam strategií umožňující efektivněji čelit nástrahám online vzdělávání, kdy se zaměřila převážně na práci s motivací a koncentrací, upevňování vztahů a maximalizování výstupů z online výuky. 

Původně byl webinář plánován na 60 minut, ale nakonec se pro velké množství dotazů protáhl na téměř hodiny. “Existují nějaké legální regulace, které omezují povinné používání webkamery?”, “Jak si mám naplánovat den, když jsem nejvíce aktivní a efektivní během noci?”, “Jak se vyrovnat s rutinní stejností domácího učení?” – tyto a spousta dalších otázek byly v průběhu semináře zodpovězeny. 

Máme radost, že jsme mohli uspořádat užitečnou událost pro širokou veřejnost. Plánujeme v této misi pokračovat, protože problémů a témat je obrovská spousta. Záznam webináře můžete sledovat online a YouTube kanále UNYP

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru