UNYP získala tento rok už popáté ocenění Superbrands

University of New York in Prague získala už popáté prestižní marketingové ocenění Superbrands. Superbrands je největší nezávislý světový arbitr značek, který vznikl před 27 lety a operuje v 89 zemích. Každý rok vyhodnocují mezinárodní experti ze sféry byznysu, komunikace a marketingu značky na základě specifických kritérií jako je reputace nebo povědomí o značce.

„To, že si UNYP udržela cenu Superbrands pátým rokem, potvrzuje sílu, spolehlivost a význam této značky na poli soukromých a obchodních vysokých škol v Česku. Jsem potěšen, že mohu znovu pogratulovat managementu UNYP k trvajícímu úspěchu stejně tak jako studentům univerzity, kteří mají jedinečnou možnost studovat na prestižní americké univerzitě v srdci Evropy,” řekl Roman Sovják, Country Brand Director Superbrands pro Česko. 

„Poprvé jsme získali ocenění Superbrands v roce 2015 a od té doby jsme pokračovali v našem dlouhodobém závazku být inovativní institucí orientovanou na studenty,“ prohlásil Sotiris Foutsis, generální ředitel UNYP. „Cena Superbrands je oceněním našeho úsilí v poskytování cenově dostupného amerického vzdělávání v České republice. Kvalita a síla značky University of New York in Prague se odráží i na úspěchu našich studentů a absolventů. Absolventi UNYP se po ukončení studia stávají součástí prestižních organizací a působí jako úspěšní podnikatelé obvykle v oblasti svých studií v Česku i zahraničí.“

„Jsme potěšeni tímto oceněním, které reflektuje přínos zaměstnanců, pedagogů a studentů. Naší vizí jako vedoucí soukromé mezinárodní univerzity v České republice je poskytovat progresivní vzdělávání a pomoci našim studentům stát se lídry další generace a tváří globálních změn,“ doplnil Mark Anderson, marketingový ředitel UNYP. 

Panel komunikačních a marketingových profesionálů Superbrands zjistil, že UNYP zůstává lídrem mezi soukromými a obchodními vysokými školami v Česku na základě vysokých standardů v marketingu stejně tak jako v kvalitě vzdělávání. Tento úspěch by nebyl možný bez silné a oddané UNYP komunity. 

Od roku 1998, UNYP poskytuje kvalitní vysokoškolské vzdělání v anglickém jazyce v České republice napříč různými obory, jako jsou bakalářské programy Obchodní administrativa, Komunikace a média, Mezinárodní vztahy, Anglický jazyk a literatura, Informační technologie a Psychologie, magisterské, MBA a Ph.D. programy. Kromě evropských akreditací od Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy, disponuje UNYP americkými akreditacemi díky dlouhodobému partnerství se State University of New York a Empire State College. 

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru