V letním kursu Úvod do malby studenti rozvíjí svoji kreativitu a vášeň pro umění.

Letní kurs s názvem Úvod do malby, kterou vede profesorka Natasha Sutta, je kurs, kde studenti mohou rozvíjet svoji kreativitu a vášeň pro umění. Studenti se seznámí se základními pojmy malby a naučí se využívat tyto nástroje v malování. 

Profesorka Sutta poskytuje vynikající vedení po celý kurs a podporuje studenty v jejich kreativitě. Vzhledem k nabytému programu studentů na UNYP jim tento kurs umožní dát průchod svým myšlenkám. Během léta jsem absolvovala tři lekce, z nichž jedna byla Úvod do malby, díky níž jsem si udržela čistou hlavu a dodělala mé písemné práce odpovídajícím způsobem.

Tento kurs je skvělá cesta pro nové studenty jak poznat ostatní a strávit čas mimo učebny. Také jsem si užila setkání se studenty z jiných oborů a našla s nimi společný zájem. Úvod do malby je výborná příležitost, jak poznat Prahu z uměleckého hlediska, ale i z  historického. Profesorka Sutta neučí studenty pouze malovat, ale také učí o historických faktech, budovách a parcích, které jsme navštívili. Účastnit se těchto lekcí bylo pro mne určitě velkým zážitkem a jsem ráda, že UNYP studentům nabízí kursy, které pomáhají rozvíjet kreativitu a znalosti o Praze i z jiného pohledu.

* Autorka článku Christina Kneitz, studentka UNYP

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru