Podobně jako dvojí občanství, dvojí titul akreditovaný Spojenými státy i Českou republikou vám nejen pomůže pohnout se dopředu, ale také z vás udělá atraktivnější kandidáty pro budoucí zaměstnavatele.

University of New York in Prague vám nabízí možnost získat americký titul ze State University of New York, Empire State College a evropský z University of New York in Prague, akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy. Pokud se rozhodnete studovat americký bakalářský program, získáte také titul akreditovaný vzdělávací organizací British Accreditation Council. Rozhodnete-li se studovat Obchodní administrativu, Komunikaci a masová média, Mezinárodní a ekonomické vztahy nebo Psychologii, máte možnost před zakončením studia složit i českou státní zkoušku. Přestože větší množství zkoušek nezní zrovna ideálně, zde je několik důvodů, díky kterým změníte názor.

Jeden bakalářský titul je dobrý, dva jsou lepší

Zatímco zisk titulu na UNYP vám pomůže se solidním začátkem na pracovním trhu, jelikož se během studia naučíte přemýšlet kriticky a budete řešit skutečné problémy, mít titul, který je akreditovaný v České republice, vám otevře více možností – hlavně pokud chcete zůstat v České republice po ukončení studia. Český titul umožní jeho majiteli pracovat v České republice (pořád na něj čeká papírování, ale bude to mít mnohem snažší). A nebo třeba pokud během studia začnete ve firmě pracovat jako stážista a po studiu se rozhodnete u firmy zůstat, dvojí titul z vás udělá dokonalého kandidáta na tuto pozici.

Zdojnásobte výhody během jednoho studia

Studium vedoucí k zisku dvojího titulu nestojí více peněz a ani nebudete muset studovat déle, než jakékoli další čtyřleté americké programy. Strávíte tak úplně stejnou dobu studiem, jako kdybyste chtěli získat klasický americký bakalářský titul! UNYP také spolupracuje s prestižní univerzitou State Universtity of New York, Empire State College, aby vám mohla nabídnout tento dvojitý titul. Pro více informací, zašlete email na admissions@unyp.cz.

Nakonec proč nezlepšit něco, co je už teď skvělé? Podívejte se na naše webové stránky pro více informací, nebo nás rovnou navštivte během Dnů otevřených dveří. My máme jasno. Pokud byste mohli mít dva kopečky zmrzliny, spokojili byste se jen s jedním?

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru