Vyhrajte MINI u příležitosti 20. narozenin University of New York in Prague!

Posledních 20 let poskytuje University of New York in Prague svým studentům to nejlepší z multikulturního vysokoškolského vzdělání. Se svými více než 800 studenty a 3000 absolventy z celého světa se za dobu svého působení stala UNYP nejvýznačnější univerzitou v České republice, která poskytuje vzdělání v anglickém jazyce.

Nyní nadešel čas oslavit výsledky naší práce!

Od dubna zahajujeme na sociálních sítích pro naše studenty a absolventy  soutěž o skvělé ceny:

Hlavní cena – Pronájem vozu MINI od firmy Renocar

Druhá cena – Telefon Huawei P20 PRO

Třetí cena –Balíček v hodnotě 20 tisíc Kč od cestovní kanceláře Pantour

Čtvrtá cena – Členství ve fitness studiu Fitinn po dobu jednoho roku

Pátá cena – Poukázka v hodnotě 5 tisíc Kč do restaurace OPUS

Jak se zapojit do soutěže:

  1. Nahrajte maximálně tři fotografie, videa nebo boomerangy  na každou z tří platform sociálních médií – Facebook, Twitter, and Instagram –celkem můžete tedy nahrát devět příspěvků.
  2. Označte své příspěvky #UNYP20 a oslavte tak s námi 20 let UNYP!
  3. Zúčastněte se galavečeru pořádaného k 20. výročí existence UNYP, kde náhodně vybereme vítěze (pamatujte, že galavečer je akcí pouze pro pozvané).

Fotografie a videa by měly zachycovat zážitky studentů UNYP, ať už se jedná o návštěvu zápasu univerzitního týmu Blazers, čas strávený s přáteli na univerzitním kampusu nebo o novou kancelář, kterou se vám podařilo získat díky titulu z UNYP.

Příspěvky je možné začít přidávat od 3. dubna do 18. května do 21:00, což je den, kdy se koná galavečer. Vaše jméno bude zařazeno do slosování  o hlavní cenu za každý příspěvek, můžete být tedy zařazeni až devětkrát.

Teď něco málo k pravidlům. Tato soutěž je určena pro UNYP studenty a absolventy a také účastníky galavečeru. Všechny příspěvky do soutěže musejí být nahrány na veřejné profily a označené #UNYP20. Výherci musejí být přítomni na galavečeru v době vyhlášení, aby mohli převzít cenu. Celý seznam pravidel je k dispozici zde.

Průběžně budeme sledovat vaše příspěvky a sdílet některé z našich oblíbených momentů, abychom společně oslavili práci našich studentů, absolventů, profesorů a zaměstnanců za posledních 20 let. Proto nezapomeňte sledovat Facebook, Twitter a Instagram, aby vám neunikly žádné novinky.

A nyní je čas sáhnout po chytrých telefonech a začít sdílet studentské zážitky z UNYPu. Už se těšíme na vaše příspěvky.

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru