Vyjádření od generálního ředitele UNYP

Vážená UNYP komunito,

Dnes ráno jsme se všichni probudili do neblahé reality ozbrojeného střetnutí v Evropě. S těžkým srdcem píšu takový dopis vám všem, našim studentům, učitelům, zaměstnancům a absolventům, a vyzývám vás všechny, abyste udrželi klid a kolektivní jednotu.

Jako komunita, která zastupuje více než 90 národností, je nepochybné, že někteří nebo mnozí z vás budou touto tragickou situací osobně zasaženi a emoce budou bouřlivé. Jsme hrdí na naši rozmanitou mezinárodní komunitu zde v UNYP a budeme i nadále udržovat naše multikulturní tradice a vždy usilovat o porozumění a vzájemný respekt v rámci naší komunity i mimo ni.

Rádi bychom naše studenty ujistili, že nedovolíme, aby žádný globální konflikt narušil mír a spolupráci, které jsme na univerzitě více než 20 let budovali. Vaše studium na UNYP nebude ovlivněno a my uděláme vše, co je v našich silách, abychom v těchto znepokojivých časech zůstali pro vás všechny základem klidu.

Těšíme se na rychlé a klidné ukončení této situace v nadcházejících dnech a zůstáváme vám k dispozici, abychom v těchto těžkých časech podpořili vaše akademické a vzdělávací potřeby.

Jménem University of New York in Prague,

Sotiris Foutsis

Generální ředitel, UNYP

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru