Za jednu fotku skvělý maturitní ples! University of New York in Prague na něj přispěje 25 000 Kč

Plesová sezóna začíná a s ní i důležitý den v životě mnoha středoškoláků – maturitní ples. Ještě než se v květnu rozběhne kolotoč maturitních zkoušek, je potřeba podstoupit také zkoušku společenskou. Ukázat se svým rodičům, učitelům i spolužákům na reprezentativní akci v tom nejlepším světle. Nikdo ale neříká, že si z maturitního plesu nemůžete udělat i skvělou párty a náležitě si ji užít!

University of New York in Prague se právě proto rozhodla podpořit jeden maturitní ples příspěvkem 25 000 Kč. Za takovou částku už si můžete dovolit skvělého DJe, pořádnou kapelu, známého moderátora nebo luxusní občerstvení. Přiznejte se, komu z letošních maturantů by se taková výhra nelíbila?

Protože chceme mladé studenty nejen podpořit, ale zároveň i podnítit jejich zdravou soutěživost a kreativitu, vyhlásili jsme zábavnou fotosoutěž. K výhře 25 000 korun na uspořádání pořádného maturitního plesu stačí jediné – poslat nám co nejoriginálnější fotku s logem UNYP, a to na ples@unyp.cz do 31. ledna 2016. Všechny soutěžní fotky zveřejníme v albu na Facebooku 1. února, takže budete moci poprosit kamarády o hlasy v podobě lajku na fotku. Z následného hlasování na Facebooku pak vzejde vítěz, kterému náš zástupce předá symbolický šek přímo na plese. Reálnou odměnu samozřejmě dostane pořádající škola s dostatečným předstihem, nebojte.

Jak by měla taková ideální soutěžní fotka vypadat?

Vyfoťte se s logem University of New York in Prague v netradičním prostředí, sami nebo se spolužáky, ve dne či v noci, venku nebo ve škole… to už necháme na vás, však vy jistě vymyslíte něco skvělého a originálního! Zúčastnit se mohou všichni studenti středních škol. Kompletní pravidla najdete zde.

Nalákali jsme vás? Pak na nic nečekejte, nažhavte své foťáky a posílejte soutěžní příspěvky. Čas totiž máte jen do 31. ledna 2016! Udělejte ze svého maturitního plesu zážitek, na který budete vzpomínat ještě mnoho let po maturitě. Těšíme se na vaše soutěžní fotky!

Shrnutí soutěže

  1. Vytiskni si logo UNYP.
  2. Vyfoť se s logem
  3. Fotku nám pošli do 31. ledna 2016 na e-mail ples@unyp.cz spolu s tvým jménem, názvem tvé školy a kontaktními údaji na tebe i tvou školu a potvrď tím svou účast v soutěži.
  4. Od 1. do 10. února hlasuj v soutěžním albu na naší stránce na Facebooku.
  5. Fotka s nejvíce lajky vyhraje příspěvek 25 000 Kč na uspořádání maturitního plesu. 

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru