Zvažujete studium MBA. O radu jste požádali své rodiče, přátele a spolupracovníky a nebo jste dokonce zašli za svým šéfem či na oddělení HR. Přesto nejste o moc chytřejší a nevíte, jak se rozhodnout. Pokud si v Google najdete slovíčko “MBA” , narazíte na nepřeberné množství článků, které si vzájemně odporují. Jeden vás přesvědčuje, že na něm váš život závisí, druhý vás naopak ujišťuje, že ho k úspěchu nepotřebujete. 

Abychom vám pomohli udržet si duševní zdraví a vy jste mohli snadno dospět k rozhodnutí, rozhodli jsme se usnadnit váš průzkum a nabídnout vám několik vážných a objektivních důvodů, proč je studium MBA na University of New York in Prague ve vašem vlastním zájmu.

Zaprvé, titul MBA je vytvořen ke zlepšení vašich základních manažerských schopností. Umožní vám rozvinout již existující dovednosti v soutěživém, náročném prostředí, které je perfektní pro získávání kontaktů. Stejně jako možnost rychlého odbavení u business letenky, titul MBA vám umožní pohybovat se směrem ke svým cílům rychle a efektivně. 

University of New York in Prague nabízí několik MBA programů, které se soustředí na: podnikání, finance a bankovnictví, marketing, management a project management. Program myslí i na váš pracovní život – kurzy běží o víkendu. Rozvrh je naplánovaný dopředu, takže si můžete vytvořit rovnováhu mezi studijním a pracovním životem.

Zadruhé, UNYP kurzy MBA jsou zajímavé hlavně díky profesorům. Spojení akademických dovedností s schopností v odvětví businessu, to dělá z našich učitelů ty nejlepší. Naučí vás nejen teorii, ale hlavně vám poví, jak to chodí v praxi. Claude Varley, exprezident Coca Colla Bottling France, John Gole, ředitel, CEE, Middle East and Africa for IDC nebo Samir Nassif, PCC, prezident Leader Creation jsou jen někteří z lidí, kteří se podělí o své znalosti a smysl pro obchod se studenty MBA.

A třetí důvod, který je vlastně tím nejdůležitějším, je možnost navazování nových kontaktů. Nikdy nezískáte lepší možnost potkat lidi se stejným smýšlením a ambiciózní jedince, kteří se chystají rozjet svou kariéru. Nelze popřít, že kontakty jsou klíčovým faktorem v obchodu a říká se, že studujete-li MBA, získáte těchto kontaktů nepřeberné množství.

Abychom to shrnuli, máme pro vás jednoduchou odpověď: Ano, získejte MBA titul!

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru