Český florbal a UNYP uzavřeli partnerství pro nadcházející play-off

Český florbal se na play-off Livesport Superligy v oblasti přenosů z utkání play-off Livesport Superligy propojil s novým partnerem, kterým je University of New York in Prague (UNYP). Spolupráce má za cíl zkvalitnit přenosy z vrcholu sezony nejvyšší mužské soutěže, ale také přinést vybrané přenosy i na HbbTV České televize.

„Ve streamech jsme udělali v posledních letech spoustu práce, zlepšila se kvalita zpracování utkání i obsahu, který je s přenosy spojen. Kluby Livesport Superligy se výrazně posunuly v přístupu ke zpracování přenosů a učí se oslovit diváky atraktivní formou. V této mimořádné situaci, kdy musíme fungovat bez diváků, chceme přinést vrchol sezony v co nejlepší kvalitě. Díky novému partnerovi můžeme mimořádně podpořit jak kluby, tak také možnost nabídnout přenosy na HbbTV se zásahem dalších fanoušků,“ shrnul přínosy spolupráce s UNYP Roman Urbář, ředitel marketingu a komunikace Českého florbalu.

Český florbal tak pokračuje v cestě, na kterou se vydal už před několika lety – tedy v neustálém zlepšování přenosů z nejvyšší soutěže. Skutečnost, že s ohledem na platná opatření nemohou být po většinu letošní sezony diváci přítomni přímo v hale, urychlila například zapojení komentátorů, kteří jsou nyní už téměř standardní součástí každého přenosu. Některé kluby také začaly pracovat výrazněji s předzápasovým nebo přestávkovým programem, což se pozitivně odráží na stoupající sledovanosti přenosů.

Cílem UNYPu je podpořit produkci florbalových přenosů tak, aby bylo možné fanouškům poskytnout tu nejvyšší kvalitu streamovaných zápasů během vrcholu sezony, a přitom zacílit na mladé lidi v rámci florbalové komunity, které by mohl zajímat nový studijní program Obchodní Administrativa se zaměřením na Sportovní management. „Jsme rádi, že se můžeme spojit s Českým florbalem a podpořit práci, kterou florbalové prostředí v oblasti videopřenosů dělá. Fanoušci si zaslouží vrchol sezony sledovat v co nejvyšší možné kvalitě a věřím, že kluby této možnosti využijí. Toto partnerství je pro nás důležité s ohledem na možnost oslovit fanoušky Livesport Superligy. K dlouholetému partnerství na klubové úrovni nyní zkoušíme přidat další kanál, jak zasáhnout naši cílovou skupinu co nejvíce,“ okomentoval partnerství Mark Anderson, ředitel marketingu UNYPu.

UNYP, jakožto prestižní anglicko-jazyčná vysoká škola v České republice, nabízí americké a české akreditované studijní programy už více než 20 let. UNYP je již dlouhodobým partnerem florbalu prostřednictvím sponzoringu florbalového týmu Sparty Praha, UNYP Arény a UNYP Cupu.

Play-off Livesport Superligy startuje už tuto sobotu 27. března. Všechna utkání můžete sledovat na videoplatformě Českého florbalu, vybraná utkání pak také na televizních obrazovkách ČT sport nebo na HbbTV ČT.

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru