Tři věci, které potřebujete vědět o studiu Business Administration

Budování kariéry se může zdát náročné, ale zde na University of New York in Prague vám rádi pomůžeme. Výběr akademického programu je důležitým rozhodnutím ve vašem životě, které ovlivní vaše budoucí pracovní příležitosti. Je důležité plně pochopit, jaké výhody může váš budoucí titul přinést a jaké budoucí kariérní příležitosti vám otevře. Pokud berete svou budoucí kariéru vážně, měli byste zvážit zápis do našeho bakalářského studijního programu Business Administration.

Na UNYP můžete získat dvojitý titul

Akademický program UNYP Business Administration dává studentům příležitost získat americký, evropský nebo dvojitý titul. Na UNYPu nabízíme jedinečnou příležitost získat americký a evropský akreditovaný titul. Po splnění všech požadavků na americký program a složení českých státních zkoušek budou moci studenti získat dva samostatné tituly. Získání duálního titulu netrvá příliš dlouho; obojí lze absolvovat v rámci čtyřletého programu. Akademické programy na UNYP jsou akreditovány Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR.

Vylaďte své vysokoškolské vzdělání speciálním zaměřením oboru

Bakalář Business Administration vám nabízí pět možných variant studia. Můžete studovat všeobecný akademický program, nebo si vybrat jednu ze čtyř specializací – FinanceLidské zdrojeMarketing nebo Sportovní management – ​​kde budete v posledních dvou semestrech posledního roku studovat několik specifických předmětů.

Pracovní příležitosti s titulem Business Administration

Titul Business Administration nabízí mnoho příležitostí a možností. S obecnou kvalifikací Business Administration byste mohli pracovat jako manažerský konzultant, manažer rizik, manažer pro styk s veřejností, ředitel lidských zdrojů, event manažer, account manažer, manažer logistiky a distribuce, analytik, účetní nebo v reklamě a marketingu. Studium jednoho z konkrétních kampusů vám navíc rozšíří obzory a poskytne vám ještě více kariérních příležitostí.

Pokud máte zájem o studium na UNYP, připojte se na náš virtuální den otevřených dveří, kde se dozvíte více o našich akademických programech a studentském životě.

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru