Výměnný program je teď možný i s novým partnerem UNYP – s Nichols College

Výborné nápady se přitahují, a proto bychom vám rádi oznámili, že dvě skvělé soukromé školy, University of New York in Prague a Nichols College in Dudley, Massachusetts, se spojili a vytvořili nový výměnný program. Od podzimu 2017 tento program vybere dva studenty bakalářského studia na tento výměnný pobyt.

Založena v roce 1815, Nichols College se nachází asi hodinu od města Boston a s UNYP sdílí stejnou misi, jejíž cílem je proměnit studenty na budoucí lídry v jejich oboru, což zahrnuje obchodkomunikaceekonomiidějiny a další. Nichols College je na 13. pozici ve Spojených státech co se týče platového potenciálu jako obchodní univerzita. Také je akreditována IABCE (International Assembly for Collegiate Business Education), NEASC (New England Association of Schools and Colleges) a je členem AACSB (Assicuation to Advance Collegiate Schools of Business).

Nichols College je jednou z osmi univerzit ve Spojených státech, která se účastní výměnných programů UNYP. Pokud jste momentálně studentem UNYP, kontaktujte kancelář pro studentské záležitosti (studentaffairs@unyp.cz) pro více informací. Pokud vás zajímá studium na UNYP, napište na admissions@unyp.cz

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru