Proč zvolit program MBA se zaměřením na podnikání?

Chtěli byste hrát malou roli ve velké organizaci nebo zahájit vlastní podnikání jako zakladatel nebo generální ředitel? Samozřejmě, že druhá volba je riskantnější, ale stále více UNYP studentů, kteří studují MBA program se zaměřením na podnikání, se k této možnosti obrací. Pokud si myslíte, že nepotřebujete formální vzdělání k podnikání, přemýšlejte dvakrát. Vyšší vzdělání vám pomůže získat konkurenční výhodu ve vysoce konkurenčním světě současného podnikání.

UNYP MBA program se zaměřením na podnikání vám pomůže přeměnit své myšlenky na prosperující podnikání

Obecně platí, že MBA otevírá dveře do vysoce ohodnocených pozic ve firemním světě. Nicméně, pokud víte, že chcete začít své vlastní podnikání, existuje mnoho výhod pro získání titulu MBA v podnikání, včetně příležitosti získat praktické zkušenosti a znalosti prostřednictvím osnov zaměřených na podnikatele.

Bez rizika

Chcete-li přijít s dobrými nápady, které by se mohly stát základnou pro vaše budoucí obchodní úsilí, musíte se oddálit od vašeho každodenního života. Náš program MBA v podnikání vám umožňuje prostor a čas přemýšlet o řešení obchodních problémů v bezpečném, profesionálním prostředí, otestovat své nápady a dělat chyby s méně důsledky. Poskytuje vám příležitost spustit start-up v prostředí téměř bez rizika.

Zkušenosti s praktickými znalostmi

Další výhodou studia MBA v podnikání je příležitost učit se prostřednictvím spolupráce s podobně smýšlejícími lidmi. Rozvíjení perfektních obchodních plánů, hledání nových podniků, identifikace obchodních příležitostí a uplatnění vedoucích dovedností v různých falešných situacích a kontextech. Tento program byl navržen tak, aby studentům pomohl vyhnout se mnoha nejčastějším chybám, s nimiž se potýkají začínající podnikatelé. 

Zlepšení již existujících firem

Absolventi MBA mohou být velkou pomocí pro stávající podniky, protože mohou určit, kde společnost dělá ztráty, přehodnotit časový management a plánovat prosperující budoucnost. Absolventi MBA mají silné porozumění toho, jak udělat obchod více komerční a jak vytvořit mnohem lepší vizi provozování podniku obecně. Přechod na případové studie v průběhu programu je obzvláště užitečný při rozpoznávání vzorů a úspěšných obchodních praktik a může vám zabránit v tom, aby jste se museli učit chybami v praxi.

Kariérní možnosti

Většina absolventů absolvuje MBA titul se zaměřením na podnikání za účelem zahájení start-upů nebo zlepšení vyhlídek existujících podniků. Někteří studenti se však rozhodnou získat nejprve relevantní zkušenosti v průmyslu, aby vylepšili své dovednosti a získali potřebné finance. Některá možné pracovní pozice se najdou v poradenských firmách, korporacích, finančních službách, internetovém obchodu a výrobě. S titulem MBA v oblasti podnikání získáte pozici jako manažer / ředitel pro vývoj obchodu, konzultant nebo dokonce marketingový manažer / ředitel. S UNYP MBA programem v oblasti podnikání se naučíte, jak spustit a rozvíjet společnost.

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru