UNYP rozšiřuje nabídku MBA programů díky novému slovinskému partnerství

University of New York in Prague uzavřela během září spolupráci s GEA College (Lublaň, Slovinsko) v rámci spuštění nového MBA programu. Obě vysoké školy mají společný cíl, kterým je odborná příprava budoucích lídrů světa podnikání, proto se nový MBA program zaměřuje zejména na rozvoj praktických vědomostí. Větší část studia bude probíhat v Lublani, část přednášek se bude konat v Praze. Studenti programu budou mít možnost učit se od mezinárodních lektorů s rozsáhlými akademickými a podnikatelskými zkušenostmi, a tak přispívat ke kulturní výměně v podnikatelské a akademické oblasti.

„Tato spolupráce mezi GEA College a University of New York in Prague dokazuje, jak moc věříme v potenciál networkingu, když v Lublani vítáme mezinárodní lektory s enormními zkušenostmi. Těším se na nové interakce, perspektivy a především na příležitost podělit se o tyto zkušenosti s účastníky programu,“ uvedl Katja Kraškovic, manažerka GEA College.

Tento MBA program je obzvlášť vhodný pro ambiciózní zaměstnance středního managementu, nezávislé konzultanty a administrátory klíčových klientů, kteří se snaží rozšířit si svoji odbornou kvalifikaci a posunout se v kariérním žebříčku. Proces podávání žádostí na program začne tento rok v říjnu, přičemž první generace účastníků MBA programu začne studium o rok později, tedy v říjnu 2020. Studium bude trvat 18 měsíců a probíhat o víkendech. Bude zakončeno projektem, na kterém budou studenti pracovat pod vedením individuálně přiděleného mentora. 

„Jsme rádi, že se GEA College stala dalším na našem rostoucím seznamu univerzitních partnerů hlavně vzhledem ke společné snaze klást důraz na význam vzdělávání v oblasti podnikání. Program propojí vzdělávací platformu GEA College s akademickou důsledností a vysokou úrovní výuky, kterou poskytujeme na naší fakultě. Tento nový MBA program ukáže kromě jiných disciplín akademickou sílu UNYP v podnikání, financích a marketingu. Na UNYP považujeme budování vztahů a interaktivní vzdělávací prostředí za klíčové faktory úspěchu studentů v programu byznysu. Díky tomuto partnerství připravíme novou generaci úspěšných lídrů v oblasti podnikání,“ řekl Sotiris Karagiannis, manažer MBA programů na UNYP.  

Co to je MBA?

„Master of Business Administration“ je mezinárodně uznávaný univerzitní titul určený k rozvoji dovedností potřebných pro kariéru v oblasti podnikání a managementu. Nezisková organizace GMAC uvádí, že 81 procent dotázaných společností aktivně vyhledává absolventy MBA programů při hledání nových zaměstnanců na manažerské pozice. Právě proto držitelé titulu MBA po celém světě dominují oblasti managementu. Titul MBA je vážná a dlouhodobá investice, která pomáhá odborným zaměstnancům zvyšovat svoje schopnosti v oblasti řešení problémů, posouvat se v kariéře a tím zvyšovat svůj příjem.

Stáhněte si tiskovou zprávu

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru