Začínáte svou cestu ke studiu v angličtině? Podívejte se na náš English Foundation Program!

Výběr školy pro studium je těžký úkol. Středoškoláci mají mnoho otázek, když zvažují, na kterou vysokou školu si podat přihlášku. Která země? Je soukromá vysoká škola lepší než státní? Je nejlepší studovat v angličtině, nebo ve svém vlastním jazyce?

Pokud sníte o studiu v angličtině, ale nejste si jisti svou vlastní úrovní angličtiny, máme pro vás skvělou zprávu. Zde v UNYP nabízíme našim studentům foundation program angličtiny.

University of New York in Prague vyučuje výhradně v angličtině a požadujeme, aby studenti měli úroveň angličtiny B1, aby mohli přispívat do výuky. Chceme pomoci budoucím uchazečům, kteří mají zájem o studium u nás, a proto nabízíme potenciálním studentům možnost zlepšit si úroveň angličtiny natolik, aby mohli těžit z našich studijních programů.

Studenti budou zařazeni do úrovně určené jejich skóre v TOEFL, IELTS nebo podobném schváleném a mezinárodně uznávaném testu z anglického jazyka. Studenti úrovně 1 stráví ve třídě patnáct hodin týdně, včetně šesti hodin gramatiky, šesti hodin čtení a psaní a tří hodin poslechu, a očekává se, že také dokončí 45 hodin externí práce týdně. Studenti druhé úrovně stráví ve třídě devět hodin týdně, včetně tří hodin gramatiky, tří hodin čtení a psaní a tří hodin poslechu, a také se od nich očekává, že absolvují 27 hodin externí práce týdně.

Základní program trvá jeden semestr a po absolvování předmětu je studentovi uděleno matričním úřadem na základě výsledků závěrečné zkoušky „prospěl“ nebo „neprospěl“.

Mnoho našich studentů dokončilo základní program před zahájením studijního programu. S jedním z nich jsme i krátce mluvili:

„Nadační program mi hodně pomohl, protože jsem chtěla studovat v angličtině, ale nedosáhla jsem dostatečné úrovně pro přijetí. Program zahrnuje hodiny čtení, poslechu, psaní a základní gramatiky. Osobně považuji za největší výhodu, že na každé z těchto hodin jsme neustále komunikovali na různá reálná témata, v rámci stejné skupiny lidí a měli jsme amerického lektora, který učil s obrovským nadšením. Tímto přístupem nám paní Jenkinsová dodala velké sebevědomí, což se projevilo zlepšením našich komunikačních dovedností (mluvení a poslech), snížením počtu chyb a postupným zlepšováním písemných dovedností. Lekce byly ve velmi příjemném prostředí s lidmi z celého světa, takže jsem musel mluvit pouze anglicky a mohl jsem poznávat nové kultury. Svou zkušenost s tímto programem hodnotím velmi pozitivně a myslím si, že každý tu může mít rychlejší a lepší zkušenost s výukou anglického jazyka než na jiných kurzech“ – Michal Pažák, obor Sportovní management.

Pokud uvažujete o studiu na UNYP, ale máte pochybnosti o své úrovni angličtiny, zjistěte více o našem foundation programu. V případě dalších dotazů kontaktujte naše Admissions center.

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru