Co každý generální ředitel potřebuje vědět o krizové komunikaci

Ve čtvrtek 6.března, Dr. Mike Smith z La Salle University přednášel Pulse lekci (UNYP přednáškový cyklus) na University of New York in Prague na téma Krizová komunikace.

Dr. Smith, docent na katedře Komunikace na La Salle University ve Philadelphii, není žádným cizincem na UNYP. Jako ředitel programu Profesionální a obchodní komunikace na UNYP ročně učí  od roku 2001. Předměty, které vyučuje zahrnují Komunikaci v organizaci, Řešení konfliktu a Kampaně v Public Relations.

Jeho diskuse s názvem „Co každý generální ředitel potřebuje vědět o krizové komunikaci,“ byla zaměřena na imperativy pro společnosti v současném mediálním PR-řízeném prostředí. Využil praktických případů, kdy se organizace zabývala komunikací s veřejností jak pozitivně, tak i negativně, Dr. Smith nastínil komunikační nebezpečí a možnosti, které vznikají v důsledku krize.

Diskuse Dr. Smithe přilákala velmi různorodé publikum včetně UNYP bakalářských studentů, MBA studentů, uchazečů o studium v akademickém roce 2014-2015 v oboru Profesionální a obchodní komunikace, akademiky a veřejnost.

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru