Hýbejte se! 5 způsobů, jak si na UNYP vytvořit zdravý životní styl

Není neobvyklé, že se noví studenti při nástupu na univerzitu vzdají svých dosavadních sportovních aktivit. Kvůli hodinám, které občas trvají do večera a kvůli dojíždění do školy jsou pro ně sportovní kluby, do kterých dříve docházeli, nedostupné. To je ale škoda, že?

Naštěstí UNYP nepodporuje lenivost a soustředí se na zdravé tělo i ducha. Poslední věc, kterou zde chceme, je vidět studenty neustále sedět v lavicích se špatnou náladou a zdravím. Pravidelné cvičení není skvělé jen k vytvoření fyzičky, ale také ke zlepšení nálady.

Už jste také někdy skončili cvičení úplně vyčerpaní, ale přesto s velkým úsměvem na tváři? Samozřejmě že ano! Endorfiny, též hormony štěstí, způsobují pocity štěstí a tlumí bolesti. Navíc příval kyslíku do mozku vám pomůže soustředit se na učení. Takže jak se můžete na UNYP začít hýbat?

Oblečte si dres Blazers týmu

UNYP Blazers je studentský fotbalový, florbalový a basketbalový tým, který trénuje během studia a reprezentuje UNYP v soutěžích proti ostatním univerzitám. Takže proč to nevyzkoušet a obléct si týmové tričko!

Navštivte fitko

Studenti mají vstup zdarma do Hit Fitness Flora a k tomu slevy na další volnočasové aktivity v Praze. Vyzkoušejte hodinu skákání na trampolínkách, aerobicu nebo power jógy.

Plavte jako ryba

Kancelář pro studijní záležitosti vydává každému studentovi takzvané plavenky, tedy volné vstupu do bazénu v Podolí, který je největším bazénem v Praze a má i vlastní fitness centrum.

Protáhněte se na koleji

Existuje dost dobrých důvodů, proč se jóga stala tak oblíbenou. Můžete jí praktikovat všude, dokonce i doma. Jako studenta na UNYP máte možnost bydlet v Belgicka Apartments, které jsou nejen prostorné, ale také mají vnitřní nádvoří.

Relaxujte

To je skvělý nápad! Program výhod a benefitů nabízí mnoho slev nejen do sportovních center, ale také na relaxační masáže. Přidejte ke svému cvičení i trochu relaxu a uvolněte všechny napjaté svaly. Umět na chvíli vypnout je velmi důležité.

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru