Spolupráce se Spartou pokračuje s novým turnajem UNYP CUP

University of New York in Prague a florbalový tým Sparta Praha prodloužily partnerství pro dvě nadcházející sezóny. UNYP zůstane oficiálním partnerem týmů juniorů, dorostenců a mužského A-týmu a letos vezme sponsorství ještě o něco dále. Prestižní mládežnický turnaj dříve známý jako G2 Cup změnil partnera a tím se stala právě University of New York in Prague. Turnajem tradičně projde více než 750 hráčů ve věku 15-18 let. ‘‘Spolupráce mezi UNYP a Spartou je velmi silná a tak bylo přirozené toto partnerství rozšířit,“ říká Sotiris Foutsis, generální ředitel University of New York in Prague.

Univerzita podporuje mladé sportovce

UNYP CUP dá mladým hráčům možnost zlepšit své florbalové dovednosti a zasoutěžit si proti ostatním juniorským týmům. ,‘’Každé sponzorství přináší jisté zviditelnění,‘’ tvrdí Sotiris Foutsis. ‘’My tuto spolupráci ale vnímáme jako další cestu, jak pomoci Spartě dále rozvíjet jejich mládežnický turnaj, který by měl napomoci také k rozvoji samotných hráčů v rudých dresech, kteří budou v budoucnu nastupovat za elitní tým.“

Už během sezony jste mohli zaznamenat, že partnerství mezi Spartou a UNYP neznamená pouze reklamu na dresu. Lidé z univerzity pravidelně navštěvují domácí zápasy ,,A“ týmu. Na domácí utkání Sparty se chodí také inspirovat hráči univerzity, kteří by měli v budoucnu tvořit kostru jejich univerzitního týmu UNYP Blazers a které trénuje kouč ze Sparty. UNYP se těší na nový turnaj, který se odehraje v srpnu a v září. „Budeme vidět v barvách Sparty, to je samozřejmost. Zároveň ale přejeme štěstí všem účastníkům turnaje,“ říká Foutsis.

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru