Tři roky úspěchu – University of New York in Prague získala titul Superbrands 2018!

University of New York in Prague (UNYP) vyhrála české Superbrands, a to již třetí rok v řadě. “Být oceněn tři roky v řadě za znamenitost v marketingu a v celkové reputaci je pro nás velká čest,“ říká Mark Anderson, marketingový ředitel University of New York in Prague. Titul je udělen skupinou expertů a vítěz je vyhodnocen na základě známosti značky, inovací, prestiže, obchodních výsledků a samotné kvality značky.

“Největší pýchou University of New York in Prague jsou její absolventi. Za 20 let absolvovalo univerzitu téměř 3000 studentů a mnoho z nich je nyní na vysokých pozicích po celém světě. Není divu, že je UNYP opakovaně oceněn za znamenitost. Tento měsíc se dva naši absolventi objevili v časopisu Forbes ve 30 pod 30,“ dodává Sotiris Foutsis, generální ředitel UNYP.

UNYP už 20 let, tedy od roku 1998, nabízí nejlepší vysokoškolské vzdělání v anglickém jazyce v České republice. Univerzita nabízí jak americké tituly ve spolupráci s dlouholetým partnerem State University of New York, Empire State College, tak UNYP tituly akreditované Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy. Na univerzitě je možné studovat spoustu různých oborů, například Obchodní administrativuKomunikaci a masová média či Psychologii, přičemž si potencionální studenti mohou vybrat mezi bakalářskými, magisterským, MBA či Ph.D. programy.

University of New York in Prague zůstává – podle profesionální poroty složené z marketingových odborníků – oficiální lídr mezi soukromými univerzitami a obchodními školami v České republice. Úspěch získala nejen díky dlouhotrvajícím vysokým standardům v marketingu, ale také díky kvalitní výuce, zaměstnancům, pedagogickému sboru, absolventům a aktivitám. Díky tomu si UNYP jako značka užívá popularitu a prestiž. Spolupůsobení těchto faktorů má za výsledek skvělé obchodní výsledky, inovativní komunikaci a silnou povědomí o značce.

Stáhněte si tiskovou zprávu

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru