UNYP s radosti oznamuje, že jsme dosáhli plného členství v Evropské nadaci pro rozvoj managementu (EFMD). EFMD je celosvětově uznávány akreditační orgán pro obchodní školy a programy. Plné členství UNYP je prvním krokem k akreditaci touto prestižní institucí.

EFMD poskytuje svým členům širokou škálu vzdělávacích programů, networkingu a služeb profesního rozvoje. EFMD provozuje networking a aktivity určené pro děkany, vysokoškolské, magisterské a doktorandské vzdělávání v oblastech, které zahrnují vnější vztahy, kariérní služby, výzkum, podnikání a manažerské vzdělávání v Africe, na Středním východě, v Asii a Americe. EFMD také pořádá poradenské a webové semináře, týkajících se klíčových problémů pro školy, virtuální veletrhy a veletrh pracovních příležitostí pro doktorandy v oboru podnikání a managementu, jakož i poskytování přístupu k publikacím, mezinárodním projektům, různým akreditačním a certifikačním systémům a cenám za doktorský výzkum.

Sotiris Karagiannis, ředitel na UNYP, komentuje:

„UNYP je nyní členem jedné z největších sítí univerzit po celém světě. Členské instituce EFMD splňují vysoké standardy kvality a vyznačují se akademickou excelencí a oddaností svým studentům, vyučujícím a zaměstnancům. Toto je první, krok k žádosti o akreditaci UNYP MBA institucí EFMD, což je náš hlavní program za posledních 20 let.“

Toto členství je výsledkem naší neustálé snahy o udržení nejvyšší úrovně obchodního vzdělání na UNYP a skutečně jedinečného programu MBA, který přináší hmatatelnou hodnotu od prvního dne. Program MBA UNYP také nabízí budoucí uplatnění studentům tím, že poskytuje koncentrace v oblasti managementupodnikánífinancímarketingu a globálních obchodních služeb. Tento program je jediný svého druhu, protože také nabízí nevídaný přístup nazvaný „G.R.O.W to Flow“, který pomáhá studentům implementovat naučené teorie ze školy na pracovišti v reálném čase, prostřednictvím cíleného individuálního koučovacího programu dle potřeb každého studenta.

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru